Anem al teatre este cap de setmana?

Arriba el cap de setmana i el teatre sempre és una bona opció. Amb l’inici de la nova temporada, des de Tresdeu et fem un llistat amb algunes recomanacions que podrien interessar-te. Així que, si no tens plans per a estos dies, ací t’orientem.

Teatre Micalet – Xavi Castillo ‘Yonquis del dinero’

Fins al 27 de febrer pots disfrutar d’este monòleg de Xavi Castillo. Inspirat en el llibre de Sergi Castillo, “Yonquis del dinero”, la companyia Pot de plom presenta esta última producció i, en clau d’humor, narra les històries dels anys de corrupció política i econòmica viscuts ací.

Teatre Principal de València – ‘La màquina de Rube Goldberg’

Una funció que estàr fins al pròxim 20 de febrer. Sota la direcció de Nacho Diago, els i les amants de la màgia tenen ací la seua cita. Sols vos avançarem la frase amb què es presenten… “Xicotets detalls que poden canviar el món”.

Teatre Calderon d’Alcoi – ‘Júlia’

No és una funció per a este cap de setmana, però sí per al pròxim divendres 18 de febrer. Arriba al Teatre Calderon d’Alcoi “Júlia”, basada en la novel·la de l’escriptora alcoiana, Isabel Clara Simó, i basant-se en l’època de la Revolució del Petroli d’esta ciutat, any 1873. Ací un xicotet avançament.

Teatre Principal de Castelló – ‘True West’

Sols la podrem disfrutar este diumenge 13 de febrer. Un drama que s’estrenà a 1980, obra de Sam Shepard definida com un drama familiar, on tracta els conflictes familiars, reflexiona sobre la identitat… Tot un clàssic per no perdre’l de vista.

Teatre Arniches Alacant

A esta parada, vos farem una doble recomanació. Per una banda, la funció “Espaldas de plata”, dirigida per Xavo Giménez i que tindrà lloc esta vesprada a les 20.30 hores.

I, per altra banda, Jimena Amarillo actuarà demà a este teatre. Ens regalarà les cançons del seu nou disc “Como decirte, mi amor”

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €