Els 5 festivals internacionals per a viatjar amb la música

Hem encetat la primavera i, amb ella, l’hora de pensar amb els festivals que s’aproximen. Sempre és una bona excusa, gaudir de la bona música i, al mateix temps, conéixer noves ciutats, i nous països.

Hui, en Tresdeu, et parlem dels festivals internacionals que has d’anotar ben bé a la teua agenda.

  1. FIB -Festival Internacional de Benicàssim

I direu, este el tenim ben a prop de casa. Afirmatiu! Però és un dels festivals internacionals per excel·lència que havia d’estar en este rànquing.

Per a l’edició d’aquest estiu, ens esperen grups com Two Door Cinema Club, Mando Diao, Zahara, Nathy Peluso, La M.O.D.A., Ginebras, entre moltíssims més. Un festival que podrem gaudir d’ell en Benicàssim des del 14 al 17 de juliol.

  1. Tomorrowland – Boom (Bèlgica)

Des de fa dos anys que els amants de la música electrònica no poden disfrutar del festival més reconegut en l’àmbit internacional. I, per aquesta pròxima edició, han preparat el cartell més gran de la seua història amb més de 700 artistes.

Si t’agrada esta música i t’apeteix fer un bon viatge aquest estiu, el municipi Boom, en Bèlgica, t’espera amb les portes ben obertes i, apunta bé, perquè podràs gaudir d’ell en diferents setmanes: del 15 al 17 de juliol, del 22 al 24, o del 29 al 31 del mateix més.

Entre els artistes convidats estaran Martin Garrix, Rehab, Eli Brown, Alesso, Jennifer Cardini, i moltíssims més.

  1. Osheaga Music and Arts Festival – Mont-real

Del 29 al 31 de juliol celebren el 15 aniversari d’aquest festival de música independent que tindrà lloc en Mont-real, Quebec.

Entre els artistes més reconeguts que passaran per aquest festival estan Dua Lipa, Machine Gun Kelly, Glass Animals, Burnaboy, entre altres.

  1. Coachella -Indio, California

Un dels festivals més reconeguts internacionalment. Encara que està a punt de celebrar-se, ja que el mes d’abril és el seu mes. Tal vegada, pots fer un viatge exprés i gaudir de la música en directe d’artistes com Karol G, 21 Savage, Big Sean, Harry Styles, Flume, Lil Baby, Ye, Doja Cat, Maneskin, Cariño, Nathy Peluso…

Quins dies podràs disfrutar d’esta nova edició? Del 15 al 17 d’abril i del 22 a 24 del mateix mes.

5.Rock in RioLisboa, Portugal / Rio de Janeiro, Brasil

Els amants de la música rock, pop i hip-hop, preneu nota. Perquè ací teniu una doble cita i una doble excusa per a viatjar.

En l’edició de Rio de Janeiro, aquest festival tindrà lloc els caps de setmana del 2 al 4 de setembre, i del 8 a l’11 del mateix mes. Amb açò torna de nou, un dels majors festivals internacionals de música, després de dos anys cancel·lats per la pandèmia.

Entre els artistes ja confirmats estan Iron Maiden, Coldplay, Avril Lavigne, Dua Lipa, Justin Bieber o Camila Cabello.

En la seua edició portuguesa, la cita de Lisboa serà més prompte, el 18 i 19 de juny i, una setmana més tard, el 25 i 26 del mateix mes. Ací ens esperen artistes de la talla de Foo Fighters, Jason Derulo o Black Eyed Peas.

 

Fotografia via Instagram @fiberfib

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €