5 festivals estatals que has de conéixer

Cada vegada tenim més gana de l’estiu, dels festivals que tornen a eixa normalitat que tant hem trobat a faltar en aquests últims dos anys. Per això, des de Tresdeu, hem fet recerca per a contar-te els 5 festivals estatals que has d’anotar bé al teu calendari i que, a banda, també et permetran fer un bon viatge.

Bilbao BBK Live 

Destinació Bilbao del 7 al 9 de juliol per viure el Bilbao BBK Live. The Killers, Pet Shop Boys, J. Balvin, Nathy Peluso, Rigoberta Bandini, Alizzz, Zahara, Bomba Estéreo… Són alguns dels ingredients que t’esperen si t’animes a viure aquesta experiència al País Basc.

Primavera Sound

I de Bilbao a Barcelona, vos proposem el Primavera Sound. Una cita que també has de descobrir alguna vegada en la vida, i si pot ser més d’una.

Del 2 al 12 de juny un gran ventall de concerts i estils musicals t’esperen en el Parc del Fòrum de Barcelona. Entre els artistes? Pavement, Manel, Amaia, Beck, Dua Lipa, Gorillaz i una llarga llista que pots consultar ací.

 Son Rias Baixas

En Pontevedra, en la localitat de Bueu, se celebra aquest festival tan reconegut. Una edició que se celebrarà del 4 al 6 d’agost i, entre els artistes convidats destaquen Sara Hebe, Eskorzo, Ciudad Jara, Tanxugueiras, Buhos, JazzWoman, Suu, Sofía Gabanna, entre molts més.

festivals

Imatge via Instagram @sonriasbaixas

 Mad Cool Festival

 I de Pontevedra a Madrid, amb el Mad Cool. Un festival que se celebrarà del 6 al 10 de juliol. Durant aquests dies artistes internacionalment coneguts, passaran pels seus escenaris. De qui estem parlant? De grups com Muse, The Machine, Imagine Dragons, Metallica, Nathy Peluso, Natos y Waor, Kings of Leon, La M.O.D.A., i moltíssims més.

 Cabo de Plata

I tanquem aquest article anant cap al sud, al Cabo de Plata que se celebra en Barbate en Cadis, del 20 al 23 de juliol. Una edició on, al costat de la platja, passaran artistes com Bad Gyal, Mala Rodríguez, Ayax y Prok, Macaco, SFDK, Morad, Santa Salut & Swit Eme…

festivals

Imatge via Instagram @cabodeplata

Així que ja saps, si tens ganes d’anar de festival, has de viure algun any alguna d’aquestes experiències.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €