Totes les novetats de la nova programació d’ À Punt

És moment d’estrenar una nova temporada en À Punt i ja s’estan coneguent els programes i, també, series que tornen a la televisió pública valenciana. I, des de Tresdeu, volíem posar-te al dia

Nova temporada de ‘Tresors amb història’

El programa presentat per Carolina Ferre torna aquest dimarts 26 d’abril a les 22.00 h, en prime time. Una segona temporada per a recórrer els diferents municipis valencians que amaguen tresors amb molta història.

En la seua primera temporada, va regalar bones dades d’audiència i, de segur, que en aquesta ho continua fent. Entre les novetats d’aquesta temporada? A l’equip d’experts s’uneix la xef Susi Díaz, per a descobrir els secrets més fascinants de la nostra cuina.

À Punt

Imatge via Instagram @tresorshistoria

‘Duel de veus’ torna els divendres

Un altre programa que torna és ‘Duel de veus’, però, ara, el podrem veure cada divendres. La seua estrena serà el dia 29 d’abril, també, a les 22.00 hores.

En aquesta ocasió no contaran amb Eugeni Alemany i estarà Pere Aznar com a membre del jurat, acompanyat també per rostres ja coneguts de l’anterior edició, Samantha i Sole Giménez. La presentadora Àlex Blanquer.

Ja tenim ganes, perquè arribe el dia i conéixer als nous concursants, i totes les sorpreses que, de segur, ens tenen preparades per a cada divendres en À Punt.

À Punt

Imatge via Instagram @apunt_media

‘L’Alqueria Blanca’, nova temporada diària

Serà el pròxim 2 de maig quan la sèrie més famosa de la nostra televisió pública valenciana, “L’Alqueria Blanca”, torne. En aquesta ocasió, serà una nova temporada diària que, podrem veure, de dilluns a divendres, després de dinar.

 I ‘El premi’ també torna

El programa que es va estrenar el passat estiu, presentat pel tot terreny Lluís Cascant, també torna. Així ho han fet oficial aquests dies, les xarxes socials del programa “El premi”, un concurs per a repartir diners per les empreses de tot el nostre territori.

À Punt

Imatge via Instagram @elpremiapunt

Teniu ganes de més novetats? Pel moment fins ací vos podem contar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €