Els festivals que arriben en juny

El sol ha tornat i l’estiu està al caure, això sí abans de començar la temporada, haurem d’acomiadar la primavera amb festivals que, de segur, t’animaràs anar després de llegir aquest article. Comencem!

festivals

Imatge via Instagram @festivaldelesarts

Festival de les Arts (València)

Començarem juny amb aquesta cita en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. El 3 i 4 de juny tornarem a viure una nova edició del Festival de les Arts, de nou en la seua cita tradicional del mes de juny.

L’última edició es va celebrar en novembre i, per aquesta ocasió, la sèptima ja, ens esperen dos dies de bona música amb grups com Alba Reche, Ciudad Jara, Carlos Sadness, Ginebras, La M.O.D.A., Cala Vento i molts més.

festivals

Imatge via Instagram @festivaldelesarts

Festival Urbà d’Almassora

L’11 i el 12 de juny la cita la tenim en Almassora, amb el Festival Urbà. Dos dies per on podrem gaudir de la música en directe d’Aina Palmer, Esther, Laura Esparza i Carlos Esteban, Novembre Elèctric

Concerts gratuïts que tindran lloc en la Plaça d’Espanya i Plaça Pere Cornell d’aquest municipi.

 Cebarock (La Pobla de Vallbona)

 I d’Almassora a La Pobla de Vallbona, allí el 18 de juny se celebrarà el Cebarock. Una edició on ens esperen bons concerts de la mà de JazzWoman, Auxili i La Fúmiga. Qui s’apunta? Serà a les 22.00 hores en Esplanada P3- La Vereda.

Marearock Racó Fogueril (Alacant)

I coincidint amb les Fogueres de Sant Joan, del 20 al 24 de juny tindrà lloc el Marearock Racó Fogueril en la Plaça del Carme d’Alacant.

Uns dies per on passaran grups com Dakidarría, Xavi Sarrià, Bacora, Apologia

 Aplec del Penyagolosa

Per aquesta IV edició, la cita serà del 24 al 26 de juny en Benafigos. I quins concerts ens esperen? Música en directe i bon ambient amb El Diluvi, Apologia, Pau Alabajos, Maluks, Trobadorets… Un bon pla per a tancar el mes de juny.

festivals

Imatge via Instagram @aplecdepenyagolosa

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €