6 il·lustradors a qui seguir en Instagram

Ho sabem! En els últims anys els il·lustradors i les il·lustradores han crescut, i molt, a plataformes com Instagram. Cada vegada, són més les que s’animen a compartir el seu talent i el seu art. I, per això, hem recopilat alguns d’ells que, de segur, algunes o alguns vos sonen.

@_malegre 

La trobem en Instagram, TikTok i Twitter. Compta també amb el seu propi marxandatge i, a cada il·lustració, representa des de grups com Foo fighters fins a il·lustracions de retrats, dibuixos que representen el nostre dia a dia o alguns vinils que et deixen ben captivats.

il·lustració

Imatge via Instagram @_malegre

@llopx

Colors vius, estil còmic. Darrere de @Llopx trobem a Jesús Llopis. Aficionat de la il·lustració, si fem una ullada al seu Instagram ens adonarem que sembla que estem veient una sèrie de dibuixos animats, això també marca la seua diferencia. Sinó entreu i descobriu-ho!

il·lustradors

Imatge via Instagram @llopx

@laoliwa

A Andrea la coneguem per formar part del grupDing dong System però també ens regala el seu talent com a il·lustradora en Instagram. Ha il·lustrat portades de llibres infantils com el conte “Los grillos y vos” d’Omar Ventura, també el videoclip “Xurro” de Ding Dong System, calendaris… I si ens fixem, a banda dels colors vius on predominen, en la seua majoria, el roig, el verd i el groc, la natura està ben present en moltes de les il·lustracions d’Andrea.

@helga_ambak

Helga és de Muro (Comtat) i, recentment, s’ha posat al capdavant de “Carrer de l’amargura” del llibre “Zoo il·lustrat”. A banda de també il·lustrat portades de llibres, cartells, ha sigut la directora artística dels discs de “Llepolies” de Zoo o de “Fotosíntesi” de La Fúmiga.

Però, a banda, Helga ens regala, al seu Instagram, diferents vinyetes, que parlen de la vida quotidiana i, també, de problemes del dia a dia, això sí amb el seu segell personal que tant la diferència i que tant ens ha captivat d’ella.

il·lustració

Imatge via Instagram @helga_ambak

@natxosarvatxo

Streamer en Twitch, il·lustrador… Aquest xic fa de tot! Però hui ens centrem en els seus dibuixos que ens regala en Instagram. Ha dissenyat làmines, cartells de festes com Moros i Cristians, portades de disc com “Glacial” de La Ruba… I el que més ens agrada és quan ens comparteix eixe procés de creació que, mai coneguem, i que hi ha darrere de cada dibuix.

@gongonartwork

Gonçal Beneyto és l’artista que s’amaga darrere d’aquest nom artístic i Instagram. També caracteritzat per eixe toc còmic a cada vinyeta, il·lustració que ens regala, també s’ha posat al capdavant de portades de llibres i ha dibuixat algun còmic com el que veiem ací baix.

il·lustració

Imatge via Instagram @gongonartwork

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €