Les Nits de Riures arriben al Teatre Micalet

Després d’omplir el Casino Musical de Benimaclet, amb les jams de comèdia en valencià, i després de l’èxit del dissabte passat, amb l’estrena de Les Nits de Riures en el Teatre Micalet de València, la cita la tindreu cada dissabte d’aquest mes de maig i, també, en juny.

La finalitat? Vist el que passa al nostre voltant et proposen riure, però en valencià!

Començaren la setmana passada, dia 7 de maig, amb Maria Juan i les Germanes Pintoresque. I així ho faran, cada dissabte, a aquest teatre.

riures

Imatge via Instagram @riuresvalencia

21 de maig amb Choriza May i Mir Blacksmithl

Però, la festa continua, la pròxima cita? El 21 de maig a partir de les 22.30 hores serà el torn de Choriza May i Mir Blacksmith.

2016, va ser l’any que Adrián Martín va deixar Guadassuar per a instal·lar-se en Newcastle. Després d’una nit de festa, va decidir posar-se una perruca i donar vida a Choriza May. El resultat? Tot un èxit, perquè es va adjudicar el  Drag Idol del club Switch de Newcastle. Posteriorment, va participar en la tercera  temporada de RuPaul’s Drag Race UK i ara ompli locals i teatres de tot el Regne Unit.

I Mir Blacksmith ens regala monòlegs ben improvisats, d’allò que experimenta en la vida o, en altres ocasions, ens dona lliçons per a ballar bé reggaeton.

El dia 28 de maig serà el torn de Carol Tomás i Carlos Amador

En el cas de Carol, està d’aniversari, perquè celebra ja deu anys dedicada a la comèdia. Ha participat en programes com Buenafuente (en Antena 3), Tú si que vales (Tele 5), Central de Cómicos (Comedy Central), Comediants o Assumptes Interns (À Punt Mèdia).

I Carlos, com bé diu ell, és el madrileny que parla valencià. Carlos Amador presideix l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians i, si sou seguidors del Tàp Zàping en À Punt, ell és l’encarregat de recrear a personatges públics com Toni Cantó, Joan Baldoví o Carlos Mazón.

I la festa la tancaran, el 4 de juny, Cabra fotuda i Saray Cerro

Fran Tudela, conegut com a Cabra Fotuda, és el clar exemple a seguir. Des de la Vila Joiosa a menjar-se el món, ens ha demostrat que és necessari fer contingut en valencià en les xarxes socials. I el seu èxit és imparable.

En els espectacles de Riures apareixen els personatges que l’han fet viral com la mestra de valencià o la “uela”. I això no es pot perdre!

I Saray Cerro ens regala monòlegs contant-nos les seues experiències, que a la pobra li passa de tot! Porta més de dos anys en espectacles i escenaris com Riot Comedy o Feísmo Cool, i també és reportera del programa Podríem Fer-ho Millor de la ràdio d’À Punt i de la plataforma Netflix.

Així que si voleu passar-ho bé, ja ho sabeu, la cita cada dissabte en el Teatre Micalet de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €