Comprar roba “Made in València” 

Recopilem algunes de les marques i dissenyadors de roba més originals de València. Des de l’upcycling fins a dissenys pop o freaks. Vos fem una primera recopilació, si en coneixeu més feu-nos-ho saber als comentaris o a les nostres xarxes socials!

Comboi de Tarongina 

Si hi ha algú que done una segona vida a la roba mitjançant l’art, eixa és Ana Marzal, llicenciada en Filologia Catalana. D’ella naix Comboi de Tarongina (@comboidetarongina_), un projecte que mescla l’artesania, la pintura i la moda de la manera més sostenible i, a més, en valencià. Des d’Almussafes, localitat de la Ribera Baixa, s’inspira en les seues arrels i en artistes com Sorolla per a crear Comboi. A més, Ana també forma part d’Ampelt, el seu sub-projecte junt amb els seus germans. 

Ana Marzal

Jaqueta Comboi de Tarongina via Ana Marzal

Ampelt 

Ampelt (@ampelt_) és un projecte dels germans Marzal d’Almussafes (Andrés, Ana i Maria) que mitjançant peces de roba volen fer homenatge a les seues arrels familiars: els camps. Aquesta iniciativa sostenible “més valenciana que cagar taronges” mescla camp, història i tradició i, a més, adquirint una de les seues peces tens la collita d’un taronger, teu durant un any.

Ampelt

Camiseta d’Ampelt via Ana Marzal

Multi Love

Multi Love (@multilove) és la botiga en línia d’Enric Alepuz. Es tracta de dissenys que et transporten a situacions o moments del dia a dia a València, com és anar a la ‘Pescateria Amparín’ o comprar al ‘Forn de pa Ca Maruja’. Tot açò convertit en samarretes i bosses d’estil retro, nostàlgic, pop, foodie i freak. A més, ell és director d’art per a Tattoonie Temporary Tattos i també compta amb una faceta musical: forma part del grup de música Gener i a Tórtel Gram. 

Multi Love

Imatge via Instagram de Multi Love

Emparxana

Les artistes emergents Empar Polanco i Ana Albert s’han unit per a crear Emparxana (@emparxana), un compte que emana moda i a les quals pots fer encàrrecs de les seues peces ‘upcycling’ fetes la majoria amb retals reciclats. Ana Albert, a més, també compta amb una tenda de joyes que produeix des del seu taller a Carabanchel. Empar, per la seua banda, compta amb altres projectes com Luisempar o Pols. 

Imatge via Instagram d’Emparxana

Cesc Roca 

Cesc Roca (@cescrocastudio) és un il·lustrador de Xàtiva que té la seua pròpia marca on pots trobar els seus treballs i la “botiga”, on ven els seus dissenys inspirats en la nostàlgia de la terra en viure a l’estranger, concretament a Venècia. Les xarxes socials han fet que la seua marca siga tot un referent valencià de moda. “Sense esmorzar no hi ha revolució”, et sona?

Cesc Roca

Camiseta Cesc Roca. Imatge via Instagram de Cesc Roca Studio

Larouch 

Larouch (@larouchart) ‘Art de Carrer’ porta l’estil des d’Ondara (Alacant). A la seua web (https://larouch.com/) pots trobar des de samarretes i dessuadores fins a complements com clauers o gorres. A més, tens l’opció de personalitzar els teus productes al teu gust. Tot un món de paraules i expressions valencianes en peces de les més diverses convertides en art.

Bossa Larouch

Bossa Larouch. Imatge via Instagram Larouche

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €