Els festivals de juliol al País Valencià 

Juliol és el més per excel·lència dels festivals, i al País Valencià no ens quedem curts d’aquests esdeveniments plens de música, calor i bon rotllo. Si no saps quins són els festivals que tens a prop durant aquest mes, a Tresdeu te’ls apropem perquè encara sigues a temps d’acudir i gaudir com el que més!

 

Feslloc (Benlloc)

Els dies 7, 8 i 9 de juliol es podrà gaudir de la 16a edició del Feslloc, el festival de música sense ànim de lucre a la localitat de Benlloc (la Plana Alta). Aquest festival compta amb un cartell ple de música en valencià any rere any, apostant per les noves incorporacions al panorama musical local. Aquest any es podrà viure la música en directe de bandes com La Fúmiga, el Diluvi, Pupil·les o Tanxugueiras. El Feslloc compta amb un 63% de bandes confirmades compostes per dones. 

 

Big Sound Festival (València) 

Paral·lelament al Feslloc, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València tindrà lloc el Big Sound Festival, el festival més gros de música urbana celebrat al Mediterrani. Aquest festival compromés amb el medi ambient i amb un gran compromís social compta amb dos escenaris a l’aire lliure en els quals actuaran artistes internacionals com Nathy Peluso, C. Tangana o Nicky Jam, i on també estarà l’artista emergent valenciana Jimena Amarillo. 

 

Pirata Beach Fest (Gandia) 

A Gandía hi serà el Pirata Beach Festival els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol, una nova i renovada edició del Pirata Rock Festival. Durant els quatre dies es podrà escoltar música de grups locals com Los Chikos del Maíz i La Fúmiga, i d’altres amb gran competència en l’àmbit nacional com Ayax y Prok, Camela, Rels B o Delaossa. 

 

Nits al castell (Xàtiva)

Aquest juliol tornen les Nits al Castell de Xàtiva al llarg del mes els dies 8, 9, 16, 23 i 30 amb un total de cinc actuacions que fan homenatge al mil·lenni de l’obra ‘El collar de la coloma’. A la fortalesa del castell de la ciutat hi assistiran els artistes Pep Gimeno Botifarra, Rafael Álvarez “El Brujo”, Victor Manuel, Dulce Pontes, DePedro i Sandra Monfort. 

 

FIB (Benicàssim) 

També del 14 al 17 de juliol es podrà assistir al FIB (Festival Internacional de Benicàssim) per a viure la música pop, rock, indie i electrònica en directe amb molts més estils. Al cartell podràs trobar de segur alguns dels teus artistes i grups favorits com La M.O.D.A, Cariño, Zahara o Guitarrica de la Fuente. 

 

Concerts del Pinar (Castelló de la Plana)

Els dies 21, 22, 23 i 24 de juliol serà el torn dels Concerts del Pinar a Castelló de la Plana amb la seua segona edició. Quatre dies en els quals es podrà viure una gran varietat d’estils musicals com el rock, el punk, el trap o el rap gràcies a artistes com The Tyets, Lendakaris Muertos o Reincidentes. 

 

Desllunat (Tavernes de la Valldigna)

El festival de pop al carrer, Desllunat, compleix la majoria d’edat en la seua nova edició que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol a Tavernes de la Valldigna, i a més serà l’última que tindrà lloc a la plaça Palmeretes. Aquesta edició comptarà amb tots els luxes per a fer homenatge als 18 anys de festival amb Lagartija Nick, Twelve, Amanida Peiot i molts més. 

 

Zevra Festival (Tavernes de la Valldigna)

Del 22 al 25 també a Tavernes de la Valldigna serà el Zevra Festival amb un cartell de més de 50 artistes estatals i internacionals dels quals no se sabrà l’assistència de tots ells fins al moment dels concerts per a mantenir la sorpresa. Això no obstant, sí que se sap que hi seran a la localitat de la Safor els artistes Rauw Alejandro, Melendi, Morad, La Pegatina o Ptazeta. 

Pots trobar més festivals d’estiu i altres esdeveniments a la 8a edició de la guia dels festivals per excel·lència del País Valencià, Festiu. Descobreix tota la informació a aquest article o consultar el mapa del Festiu a festiu.info. 

Gent festival

Imatge via Freepik

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €