Gem presenta ‘Besar-la’, el seu oníric nou tema

Gem presenta el seu nou senzill, ‘Besar-la’, una cançó d’amor que ens parla dels instants inicials de l’enamorament i la sensació d’irrealitat dels principis, i que avança els matisos sonors i les idees que protagonitzaran el seu proper treball, encara en preparació.

“Besar-la naix d’un somni en el que beses a la persona que t’agrada i resulta tan real que tens dubtes sobre si ha passat o ho has somiat. En el videoclip dirigit per Miguel Yubero hem intentat també que tinguera una essència onírica on no saps massa bé si la protagonista està somiant desperta o la història està passant realment. Aquest és un sigle on, tant a nivel personal com pel que fa a la producció, donem un pas que obri la porta a sonoritats noves en les que ens hem sentit molt agust. Estic molt contenta amb el resultat i amb la producció, a càrrec de Tono Hurtado, i m’emociona moltissim poder compartir aquest nou treball que espere que tinga molt bona acollida”, explica Gemma Vañó, Gem, al voltant d’aquest nou llençament.

Una vegada més, Gem s’envolta dels seus músics habituals i en aquest nou senzill l’acompanyen la guitarra elèctrica de Toni Carrillo, i els sintetitzadors de Pau Paredes. ‘Besar-la’ ha estat enregistrada als estudis Malamute de Xirivella amb producció, gravació i mescla de Tono Hurtado i masterització d’Ultramarino. El llançament d’aquest single s’acompanya amb un video, realitzat per Miguel Yubero amb la direcció d’art de Marta Cazalla, estilisme i grafisme de Maria Lara, a més de Belen Pons com a actriu i amb Cristina Grimaltos com a correctora lingüística.

Gem

Gem és el nom artístic de Gema Vañó Guarner, cantautora valenciana de Benigànim (la Vall d’Albaida). Després de publicar al 2016 una primera maqueta autoeditada, al 2017 va presentar ‘Dents de lleó’, un disc amb onze cançons que parlen d’amor, desig, emocions i refugis i on n’era l’autora de les lletres (excepte ‘Alepo’, adaptació d’una poesia d’Enric Bono) i també en componia la música. ‘Dents de lleó’ va estar nominat als Premis Ovidi com a millor disc de pop. Al 2019, Gem va presentar ‘Satèl.lits’ (Primavera d’Hivern), una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia. ‘Ona electromagnètica’, un dels temes de ‘Satèl.lits’, va ser finalista en la categoria de millor cançó en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €