Tatuar-se a València (part I)

L’art no resideix sols als carrers, ni als museus… també està a la pell. A les comarques de València comptem amb un gran nombre d’artistes tatuadors/es de tots els estils possibles. Si estàs pensant a deixar empremta en alguna part del teu cos i no saps en qui confiar, des de Tresdeu hem fet una recopilació d’estudis perquè no tingues excusa. Ací va la primera tirada, però prompte podràs conéixer més llocs on poder deixar impremta a la teua pell. 

Conta’ns on et tatuaràs pròximament!

Inkpulso

Inkpulso (@inkpulsotattoo) és un dels estudis de tatuatges per excel·lència de València. Si vols alguna cosa minimalista i de línia fina, aquesta potser és la millor opció, encara que al seu perfil pots veure que s’atreveixen amb tots els estils. 

Inkpulso

Imatge via Instagram Inkpulso

Ink Gyal

A la Ribera Alta (Benifaió) pots trobar a Marta Borràs amb Ink Gyal (@inkgyal). Aquesta tatuadora no té límits i res se li resisteix: des de realisme fins animació. Al seu perfil d’Instagram pots descobrir totes les seues creacions que no et deixaran indiferent. 

Inkgyal

Imatge via Instagram Inkgyal

Purezas Tatto

Si estàs prop de la platja, més concretament a la capital de la Safor, no deixes escapar l’oportunitat de què et tatuen a Purezas Tattoo (@purezastattoo). Aquest estudi és especialista en realisme, microrealisme, ‘oldschool’ i també en pírcings. 

Purezas Tattoo

Imatge via Instagram Purezas Tattoo

Rogato Tatu

Si, en canvi, vius prop de la capital de la Vall d’Albaida, Ontinyent, no et podem deixar de recomanar a Rober (@rogato.tatu). Al seu perfil pots descobrir dissenys únics i tot el contrari a realistes.

Rogatu Tatu

Imatge via Instagram Rogato Tatu

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €