À Punt llança Et sona?, el seu Heardle “valencianitzat”


Al començament d’aquest any es va viralitzar el joc titulat Wordle que consisteix a endevinar cada dia una paraula diferent. Arran d’ell han sorgit múltiples versions: en català, sobre pel·lícules, números, paraules de dos en dos… i també una d’endevinar cançons, Heardle. Basat en aquest joc À Punt Media llança el seu propi joc en línia, Et sona?, amb el que llança un repte:

“Series capaç de reconéixer una cançó sentint només els primers segons?”

La productora estrena un nou entreteniment amb què anuncia que, amb la pràctica, es pot arribar a “conéixer millor la música valenciana“. No és el primer joc en línia que proposa À Punt, també va crear PobleCV, un passatemps amb un funcionament semblant que consisteix a endevinar la silueta d’un poble i que va tindre molt d’èxit. A l’etiqueta #PobleÀPunt de Twitter es poden veure els resultats dels jugadors.

  • Mecanisme

El mecanisme d’Et sona? és senzill: diàriament es presenta una cançó i es donen sis intents per a encertar l’artista i el títol. Té el mateix funcionament que el seu antecessor, és a dir, cada vegada que es falla s’afegeixen uns segons més per escoltar fins a un màxim de 15 segons.

  • Objectiu

Bàsicament, l’objectiu és descobrir la cançó del dia com més prompte millor i, després, compartir els resultats en les xarxes socials. Una vegada aconseguida la cançó o esgotades les oportunitats, a la pantalla final, es mostra una llista de reproducció de la plataforma Spotify on es poden escoltar totes les cançons del joc musical. D’aquesta manera, a més de servir d’una mena de pista per a pròximes partides, aquest llistat mostra la gran quantitat de gèneres musicals i artistes que omplin al panorama músic valencià.

  • On jugar?

Es pot accedir al joc directament a etsona.apuntmedia.es.

Imatge d’À Punt

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €