Les últimes novetats de l’Iboga Summer Festival 2022


Arriba la huitena edició del festival internacional Iboga Summer Festival 2022. Se celebrarà a Tavernes de la Valldigna del 27 al 30 de juliol amb un cartell replet d’artistes valencians com Auxili, Tesa o Hijas de la cumbia. El festival presenta una nova aposta que fomenta la cura del medi ambient i l’ús del transport públic.

S’espera una xifra rècord d’assistència a l’Iboga que, aquest any, ofereix una proposta amb més de 20 artistes internacionals que no acostumen a actuar a l’Estat espanyol. D’aquests destaquen alguns com el serbobosnià Goran Bregovic, la banda francesa Dub Inc i l’argentina La Yegros. Una de les novetats de l’edició és el canvi de localització a una més gran situada prop de les dunes de la Platja de Tavernes de la Valldigna.

A conseqüència d’aquest canvi, l’organització ha presentat una línia d’actuació centrada a aconseguir el menor impacte en el medi ambient possible. Per a obtenir-ho s’augmentarà el personal de seguretat, hi haurà un equip que ajude en la recollida de residus i reciclatge, es protegiran les dunes i zones verges i es farà una campanya informativa i de conscienciació.

A més, s’anima al públic local a arribar en tren fins al recinte perquè el festival tinga el menor impacte possible a escala ambiental. Per a això s’habilitarà un bus exclusiu que aprope els assistents d’anada i de tornada des de l’estació de la Platja de Tavernes fins al festival. Per a aquells que arriben amb tren des de les línies C1 o C2 se’ls reemborsarà l’import del bitllet per poder gastar-ho dins del festival.

Iboga Summer Festival presenta l’oferta més completa fins avui amb gran varietat musical i multiculturalitat. Els gèneres protagonistes seran balkan, ska, reggae, drum and bass i altres nadius. Una proposta que dona suport a la música en valencià, amb gran presència d’icones femenines, un recinte a peu de platja i sorpreses encara per revelar.

Imatge d’Adolf Boluda

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €