Les noves propostes televisives d’À Punt per a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, la televisió pública del País Valencià llança tres estrenes a la seua programació de juliol i agost per als diferents públics. Et contem les noves propostes de la teua televisió! 

 

‘Xino Xano’ amb Hu Zhao i concert de La Fúmica

A partir del 7 de juliol, cada dijous Hu Zhao es colarà a la televisió d’À Punt al ‘prime time’ per a fer el que més li agrada: turisme. Al programa ‘Xino Xano’ l’actor, professor i presentador visitarà els llocs més buscats pels turistes que venen al País Valencià començant per Eslida amb la companyia de Pepa Casas i la seua sorpresa musical. A més a més, després de l’estrena À Punt emetrà una doble oferta musical amb el concert de La Fúmiga, que va tenir lloc a la plaça de bous de València l’1 d’abril, on va presentar Fotosíntesi davant més de 7.500 persones. Posteriorment, serà el torn del concert d’El Diluvi. 

Xino Xano

‘Xino Xano’ d’À Punt

‘La cuina de Morera’ amb Jordi Morera i Ana Sirvent

Per als amants de la cuina À Punt també té una oferta per a aquest estiu. El cuiner Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent s’uneixen en el camí per a crear un espai per a les persones amants de la cuina amb un fum de receptes, però sobretot amb tres ingredients principals: l’humor, l’entreteniment i la salut. A partir de l’11 de juliol es podran conéixer dues receptes cada vesprada amb aquests dos professionals. 

Jordi Morera i Ana Sirvent de ‘La cuina de Morera’.

‘Des-conocidas’ la sèrie 

El mateix 11 de juliol À Punt també estrena al ‘prime time’ ‘Des-conocidas’, la sèrie de 13 capítols participada de la televisió valenciana amb Canal Sur. Es tracta d’una producció de drama de ficció amb una gran dosi de suspens que compta amb actrius valencianes de gran renom com són Sandra Cervera i Vanessa Cano. 

Després d’estar anys allunyada del lloc on va nàixer, Isabel torna a Monteverde per a enfrontar-se als secrets del passat, els problemes del present i les il·lusions del futur. Marina també ha de desplaçar-se fins a aquest xicotet poble d’Andalusia després de l’estrany accident de trànsit en què es veu involucrada sa mare. Marina i Isabel, de caràcters ben diferents, veuran units els seus destins. Aquest és l’inici de la nova sèrie que es podrà veure en À Punt cada dilluns. 

Paral·lelament, per al descans de les ofertes de vesprada, À Punt fa una aposta per les sèries d’època nord-europees. Les dues produccions més exitoses de la televisió pública danesa Hotel Voramar i Escola d’infermeria estaran a la televisió valenciana de dilluns a divendres. 

‘Des-conocidas’ d’À Punt

La ràdio d’À Punt, la més musical

De vesprada, i al juliol, en el magazín Pròxima parada, amb Joan Espinosa i Gemma Juan, aquests dos rostres habituals de la pantalla pública valenciana li posen veu a la freqüència de la ràdio pública. Podríem fer-ho millor, amb Susa Calafat, ens acompanyarà els caps de setmana del juliol per a ocupar durant l’agost els matins de dilluns a divendres. Li seguirà El rall amb Helena Montaner, que amb la col·laboració de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes faran cobertura dels esdeveniments culturals, musicals i festius de la Comunitat Valenciana.

Però serà l’oferta musical la que vol acompanyar durant l’estiu els oients multiplicant les hores d’emissió. La més refrescant radiofórmula recupera les vesprades d’agost amb Territori d’estiu, de 15 a 21 hores, amb Laura Sanchis i Lidia Tos, on també cabran tot un seguit de concerts de grups valencians gravats per À Punt. Territori Sonor se suma a aquesta oferta amb tres hores d’actualitat musical valenciana, amb Clara Laguarda. El programa farà una cobertura especial dels festivals de música que se celebren a la Comunitat Valenciana i es farà en directe des d’alguns dels més importants.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €