Zodiac Duel, el nou joc de l’editorial de La Fallera Calavera

Aquest divendres, dia 15, va eixir al mercat un nou joc de cartes en valencià anomenat Zodiac Duel. Creat per l’editorial valenciana responsable de La Fallera Calavera, Zombi Paella, però aquesta vegada pensat per a dos jugadors.

Zodiac Duel consisteix en un duel entre Cassandra i Sibil·la, dues vidents que es barallen entre elles amb l’ajuda dels astres i 12 signes del zodíac. Un joc, segons l’editorial, “tàctic, trepidant i imprevisible” que ha estat creat per l’enginyer informàtic David Heras. Amb el xilé Alfredo Cáceres com il·lustrador, la baralla té un estil de tarot, que Zombi Paella descriu com “màgic, misteriós i lleugerament fosc”.

El projecte compta amb una subvenció de foment de la llengua de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana gràcies al seu contingut completament en valencià.

Comparant-lo amb La Fallera Calavera, aquesta proposta presenta algunes novetats. Aquestes són: cartes més grans que permeten incloure els textos en valencià i castellà i partides més breus amb una durada aproximada de 15 minuts.

A més, a la vegada que aquest nou llançament, l’editorial ha aprofitat per a continuar ampliant el seu joc més conegut. Ha inclòs així una carta promocional de La Fallera Calavera impresa amb tintes daurades dins del nou llançament.

Com a conseqüència, s’ha obert un procés participatiu per a triar quina serà la nova carta extraordinària aquest 2022. Ja hi ha 3 finalistes: María Abradelo, l’apitxat i el cremaet.

Seran els seguidors de les xarxes socials de La Fallera Calavera els qui escolliran mitjançant votacions quin és el candidat guanyador i nou jugador del “joc valencià més venut”. Així que, si t’agrada aquest joc ja saps, participa en les xarxes socials!

Us deixem un tutorial de Zodiac Duel per saber pas a pas com es juga.

Imatge via Zombi Paella

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €