Cinc sèries dels anys 2000

En el món de la moda cada vegada es poden veure més presents les tendències de la dècada dels 2000. I no només en la moda, sinó que aquesta època va marcar també la societat en l’àmbit musical i televisiu.

Recordeu les sèries i programes de TV dels anys 2000? Vos portem 5 que es van emetre entre el 2000 i el 2005.

De cada època hi ha cançons i personatges mítics que mai s’oblidaran perquè es van convertir en història de la televisió tant en el moment d’emissió com anys després. Encara que també pot ser que el pas dels anys haja afectat la memòria i resulte necessari pegar un repàs per aquestes grans produccions dels anys 2000.

  • Hospital Central

És la sèrie més longeva de la història de la televisió espanyola. Es va estrenar el 30 d’abril del 2000 i va durar 12 anys. En concret el seu últim capítol es va emetre el 27 de desembre de 2012. Actualment, es pot veure a través de Prime Video.

  • Lizzie McGuire

La sèrie que va llançar a l’estrellat a l’actriu Hilary Duff va començar el 12 de gener de 2001 a Disney Channel. Aquesta trama sobre una preadolescent de 13 anys i el seu entorn va durar pocs anys, ja que el 14 de febrer de 2004, 3 anys més tard, va finalitzar. Tant els 65 capítols de les 2 temporades com la pel·lícula Lizzie Superstar es poden veure a Disney +.

  • CSI Miami

Una sèrie amb molts anys de trajectòria, exactament 10 anys. Des del 23 de setembre de 2002 fins al 8 d’abril de 2012 la televisió va acollir a Oracio i la resta de companys del Laboratori de Criminalística de la Policia de Miami. Tot i que avui en dia ens podem topar fent zàping amb algun capítol de CSI Miami, es pot veure complet a Prime Video.

  • Aquí no hay quien viva

La coneguda plataforma Netflix recull els 64 capítols de la famosa comèdia que protagonitzen els veïns de Desengaño. Tot i que va ser estrenada el 7 de setembre de 2003 i va emetre el seu últim capítol el 6 de juliol de 2006, ha continuat en emissió molts més anys.

  • House

Un metge brillant, famós per resoldre casos mèdics que els altres consideren complicats anomenat Gregory House és el personatge principal d’aquesta sèrie de televisió. La seua primera emissió va ser el 16 de novembre de 2004, l’última el 21 de maig de 2012. Es pot gaudir d’aquesta famosa sèrie a Prime Video.

  • Me llamo Earl

Earl J. Hickey, protagonitza la sèrie que va aparéixer per primera vegada en televisió el 20 de setembre de 2005. Earl és un delinqüent que només guanyar 100.000 $ en la loteria d’una butlleta comprada amb diners robats, és atropellat per un cotxe i la perd. La sèrie es va emetre fins al 14 de maig de 2009 i tracta de com aquest descobreix el karma i decideix pegar-li un gir a millor a la seua vida. Es pot veure a Disney +.

Imatge via Twitter @DisneyPlusES

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €