Ana Zomeño conclou l’estiu amb el seu nou senzill

La cantautora valenciana Ana Zomeño posa el punt i final a l’estiu amb el senzill ‘’Tormenta de final de verano’, una nova cançó amb matisos de folk americà que fa d’avançament del que serà el seu primer disc de llarga durada, que veurà la llum a inicis de 2023 i en el que conviuran cançons en castellà i en valencià.

Després de llançar els temes ‘Cançó de Nadal’ (2020) i ‘Bendito insomnio’ (2022), Ana Zomeño arriba amb una cançó esperançadora que naix del desig de ser refugi i companyia per qui passa un mal moment. ‘Tormenta de final de verano’ ressona a platges i viatges en cotxe, a canvis transformadors i, per descomptat, a les tempestes i les pluges que ens travessen en els processos i marquen finals d’etapa.

‘Tormenta de final de verano’ i l’àlbum que té en preparació han estat enregistrats i produïts per Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado i estan editats per La Fera Col.lectiu Cultural. El vídeo-lyric que acompanya al nou senzill està realitzat per Koi Samsa.

Ana Zomeño

Ana Zomeño és una cantautora i compositora de folk/pop amb gran projecció de l’escena valenciana, que va començar el seu projecte personal al 2019 i ha publicat tres EP’s. Després que el seu darrer treball, ‘Taller de canciones’, fos nominat a la categoria de millor artista revelació als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020, atorgats per Cultura de la Generalitat, va ser inclosa per la revista Mondosonoro a la llista dels 10 millors EP del 2020 i a finals de 2021 va realitzar una gira per Uruguai.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €