Liz Duval i Samantha Hudson tornen a València

­La Regidoria d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de València convida a la ciutadania a la jornada de presentació del diagnòstic del Pla Municipal LGTBI de la nostra ciutat -Pla Diversitas-.

Malauradament, són molts els fets que ens demostren que la igualtat plena i efectiva és, ara per ara, una tasca pendent de les institucions i de la societat. Fets recents com ara agressions a persones LGTBI+ reforcen la necessitat de visibilitzar i sensibilitzar en la superació d’estereotips i defensar els drets de totes les persones per aconseguir una societat més justa, lliure i basada en la igualtat de tracte i d’oportunitats, així com en l’acceptació de la diversitat com un valor afegit.

És precisament en aquest marc on s’enquadra la presentació del diagnòstic del Pla Municipal per a la Diversitat Sexual i de Gènere, Pla Diversitas, de l’Ajuntament de València. L’esdeveniment, per la seua importància radical per a la ciutat, ha de donar veu a expertes referents en l’àmbit local, estatal i internacional que poden ajudar a materialitzar la tasca de la Regidoria d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI a l’hora d’implementar aquest tipus de polítiques a la nostra ciutat.

La jornada tindrà lloc al matí del 3 d’octubre al Complex de la Petxina, a la ciutat de València, amb la participació d’expertes de la talla de l’escriptora i pensadora Elizabeth Duval, l’activista i política Beatriz Gimeno, l’actriu i cantant Samantha Hudson i l’activista i escriptor Miquel Missé. A més, comptarem amb l’experiència de l’Agent d’Igualtat Rosana Pastor de l’Ajuntament de Castelló i el director del Centre LGTBI+ de Barcelona, Andreu Agustín.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €