El circuit Sonora torna a la carretera amb 24 concerts

Sonora, el circuit de la música valenciana, torna a la carretera d’octubre a març i presenta 24 concerts de 20 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a sis localitats: Orihuela, Alzira, Aielo de Malferit, Peníscola, Castelló i Alacant.

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià a grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà amb el format engegat en l’anterior edició i farà parada a sis localitats, amb diferents concerts durant un mes a cadascuna d’elles.

D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, al mes d’octubre i novembre les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, acolliran diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar, a jazz, rock o cançó d’autor. Al gener, Sonora arribarà a Peníscola i al febrer viatjarà a Castelló, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració, el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha destacat durant la presentació: “En aquesta edició hem mantingut el lema que vam estrenar l’any passat per Sonora, la música et fa viatjar, perquè va molt lligat al propi concepte del circuit: fer viatjar als nostres artistes pel territori i consolidar un cicle de concerts que desestacionalitze la cultura, programant concerts en els mesos en què menys oferta sol haver. Així que ara Sonora torna a la carretera amb un viatge renovat, amb noves parades i artistes, i una identitat gràfica que remet als trajectes que fèiem amb el cotxe de menuts i on la música, en format de casset, era una passatgera més. Viatgem amb la música, en el territori i una mica també en el temps”.

Els artistes que formen part d’aquesta quarta edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica vintage de les cintes de casset, ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora pot consultar-se al web circuitsonora.com, on també poden comprar-se les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €