Així és la 3a edició del Circuit Sonora

Sonora és el circuit de la música valenciana organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura. I aquest cap de setmana s’enceta la seua tercera edició amb dos concerts al Palau de Congressos de Peníscola.

El dissabte 16 d’octubre a les 19.30 hores serà el torn d’Smoking Souls, guanyadors del premi al millor disc de pop en els Premis Carles Santos 2020, que donaran el tret d’eixida al circuit amb l’últim concert de la seua gira ‘Translúcid’. L’endemà serà el torn de la música familiar, amb el concert de Dani Miquel, premi al millor disc de música per a famílies en els Premis Carles Santos 2020 i recentment guardonat amb la Distinció al Mèrit Cultural de la Generalitat. Dani Miquel estarà a Peníscola el diumenge 17 d’octubre a les 18.00 hores amb el seu últim llibre-disc, ‘Desfem’. El Palau de Congressos de Peníscola encara acollirà dos concerts més de Sonora en aquest primer mes del circuit: Badlands el dia 30, i Pau Alabajos i Sierra Leona el 31 d’octubre.

Per açò no acaba ací, el circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: sota el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló de la Plana, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web circuitsonora.com, en què també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €