Comença el càsting per al nou concurs d’À Punt ‘Tresor o trasto’

À Punt prepara un nou concurs familiar per al prime time setmanal. S’anomena Tresor o trasto i es poden guanyar fins a 10.000 euros per programa.

Cada setmana, una parella de concursants haurà de triar entre 12 objectes que poden ser una peça de col·leccionista valorada en milers d’euros o un trasto sense valor. Tresor o trasto, a més, rebrà cada setmana un famós que portarà un objecte propi amb valor, potser sentimental o econòmic, i que s’integrarà dins de la resta de propostes a triar pels concursants.

Amb l’ajuda d’una persona experta en antiguitats, aprendrem curiositats al voltant de les peces exposades. Els concursants hauran de mostrar intuïció i descartar, en tres rondes i amb l’ajuda d’uns comodins, aquells objectes que consideren un trasto. El valor econòmic de l’objecte que la parella seleccione en la ronda final com a tresor és equivalent al premi final que s’enduran a casa.

Tresor o trasto arriba al País Valencià de la mà de Cuarzo Producciones i Homo Videns. Aquest format d’origen suec, creat per Mastiff TV, continua sent líder d’audiència després de sis temporades. Un concurs que ha sigut adaptat amb èxit per televisions d’Alemanya, Suècia, Holanda, Dinamarca i Itàlia.

Per a participar-hi, cal enviar un missatge per WhatsApp al número 683 49 29 11 o escriure un correu electrònic a tresorotrasto@apuntmedia.es amb les dades personals per tal que l’equip del programa localitze els candidats.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €