Tot el que sabem del Festivern 22/23

La Fúmiga, Els Catarres, Zetak, Lisasinson, Tito Pontet, Smoking Souls, Mafalda o Auxili són algunes de les més de vint bandes confirmades pel Festivern per a la seua nova edició que torna al format original del festival amb tres dies de música, acampada i activitats paral·leles en la nit de cap d’any més especial del país.

També hi seran al Festivern 22/23 Xavi Sarrià, Suu, Buhos, The Tyets, Boikot, El Diluvi, Jazzwoman, Las bajas pasiones i Maluks. Pel que fa als djs s’uneix al mític tancament de DJ PlanB, Nonai Sound i Dj Trapella.

Després de dos anys d’aturada forçada i d’haver de cancel·lar l’edició del 2021 per la Covid, ahir es va fer oficial el retorn del qual s’ha convertit en el festival de nit de cap d’any més antic del país, el Festivern. Setze edicions ininterrompudes d’aquest festival el converteixen en una cita cultural amb majúscules dins del nostre territori.

El festival ha publicat el cartell d’aquesta edició tan esperada pel seu públic, i les entrades del qual ja estan a la venda des del divendres 21 d’octubre ací i tenen un cost de 43 euros sense acampada i 48 amb dret a acampar.

Durant tres dies, Tavernes de la Valldigna acollirà a milers de persones en aquest festival que, a més de concerts, ofereix zona d’acampada, campionats esportius, concursos i tota classe d’activitats paral·leles. En els últims dies de l’any, la localitat duplicarà la seua població, convertint-se aquest poble en l’epicentre musical i cultural del país.

El festival està presidit per una carpa gegant que s’ha convertit en l’escenari referent per a la música i la cultura valenciana, actuant sobre ell artistes i bandes internacionals al llarg d’aquests 17 anys de vida. Tot un ritual iniciàtic per a joves i no tan joves que decideixen passar la nit de cap d’any en aquest esdeveniment cultural desenvolupat amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

festivern 22 23

Fotos d’Alfons Boluda

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €