VIP RIP, així és el nou joc dels creadors de La Fallera Calavera

Zombi Paella, l’editorial valenciana responsable de La Fallera Calavera, llança al mercat este dijous un joc de taula anomenat VIP RIP. Definit com “un joc de celebritats i frases lapidàries” este joc festiu ofereix partides de fins a 8 persones alhora. En cada ronda, un jugador assumeix el paper d’Aurora l’enterradora, una dona glamurosa que només soterra celebritats. Per a guanyar, l’enterradora haurà d’utilitzar la seua imaginació per vincular refranys i dites populars amb personatges famosos, reals o del món de la ficció, i aconseguir que la resta descobrisca les seues associacions.

A qui correspon la frase “A cada porc li arriba el seu sant Martí?” A Adolf Hitler o a Peppa Pig? La discussió està servida, però caldrà arribar a un acord per tal de guanyar. Este nou joc d’humor negre i temàtica funerària és, segons l’editorial, la seua proposta més social fins ara editada. Ha estat dissenyat pels prolífics autors de jocs de taula Eloi Pujadas (Shikoku) i Eugeni Castaño (Castle Party). En total els dos creadors acumulen més de 20 jocs publicats. Les il·lustracions són obra de Victor Medina, que ja va participar en el disseny gràfic d’Alakazum!

VIP RIP té 2 versions: una en valencià i en castellà. Cadascuna compta amb 192 celebritats i més de 150 refranys i frases fetes. Pel seu gran contingut divulgatiu en valencià, VIP RIP ha tingut el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana com a projecte singular de foment del valencià.

Les primeres persones que compren VIP RIP podran aconseguir la nova carta extraordinària de La Fallera Calavera: María Abradelo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €