Així seran les campanades 2022 d’À Punt

L’Especial Campanades 2023 de la cadena pública valenciana prepara una nit màgica plena d’humor, música i entreteniment des del Palau de les Comunicacions de València, que està a punt de complir els cents anys de la seua inauguració.

Àlex Blanquer tornarà a donar les campanades 2023 d’À Punt, aquesta vegada acompanyada pels humoristes Òscar Tramoyeres i Maria Juan. Per acomiadar l’any d’una manera especial, la radiotelevisió pública valenciana prepara una gran gala de Cap d’Any des del Palau de les Comunicacions de València, un escenari màgic que encetarà així les celebracions pel centenari de la seua inauguració.

En l’Especial Campanades 2023, À Punt aposta per l’humor i l’espectacle per a entrar en les cases de la Comunitat Valenciana i donarà pas l’any 2023 des del balcó de l’antic edifici de Correus, situat en la plaça més emblemàtica de València.

La presentadora de Terra Viva i Duel de veus, Àlex Blanquer i el còmic que presenta el concurs Atrapa’m si pots Òscar Tramoyeres seran els encarregats de retransmetre les campanades del rellotge de l’Ajuntament de València i compartiran el primer brindis del 2023 amb els espectadors d’À Punt. Per altra banda, l’actriu i humorista Maria Juan, molt coneguda per l’audiència d’À Punt per haver presentat diversos programes de ràdio i televisió en la cadena pública, serà l’amfitriona dels convidats i les sorpreses protagonitzades per cares populars i estimades per a aquesta nit especial.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €