Comença L’Squad d’À Punt amb Esther, Jason, Alba i Julio!

L’Squad d’À Punt és una nova iniciativa que pretén fer valdre el valencià a les xarxes socials amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística. Amb aquest objectiu, Fran Tudela, més conegut com a Cabrafotuda, ha seleccionat i ha apadrinat quatre creadors i creadores de contingut i els ha ajuntat en La Casa Contenta, un espai on només s’han de preocupar de fer i pujar vídeos diàriament a les xarxes socials de TikTok, Instagram i Youtube (@lsquad_apunt). Aquesta és la seua traducció humorística de les Content House que es poden trobar internacionalment a les xarxes. Clar, en el nostre cas passem d’una mansió ostentosa a una clàssica caseta valenciana.

Els protagonistes de L’Squad són la cantant Esther Querol, el fotògraf de concerts Julio Cebolla, el model i actor Jason Dolz i una de les tiktokers valencianes més seguides, Alba Castelló. Però no estaran sols, als seus vídeos podrem trobarem altres cares conegudes de les plataformes de vídeo vertical que s’aniran desvelant a poc a poc.

Des de L’Squad es faran dues o tres publicacions diàries en les seues xarxes i el recull de tots aquests continguts s’emetrà la setmana següent en BonDiaTV.
A més, els dimecres i com una interacció amb Duel de veus, s’estan fent en el Twitch d’À Punt uns directes per a comentar el capítol de la setmana. Aquesta emissió està comandada per Cabrafotuda i els creadors de L’Squad. En aquest directe s’entrevista algun protagonista del programa de la setmana. Es tracta de tindre un espai sense les restriccions de la televisió convencional on parlar tranquil·lament del programa i comentar els highligths i potser també algun detallet que en una emissió en directe es puga escapar, repassant les imatges del programa.

La idea principal és tindre una visió més jove d’aquest contingut estrella d’À Punt, i és per això que es busca aquesta emissió per un canal més alternatiu. L’endemà es penja eixe directe al nostre YouTube juntament amb les actuacions de cada programa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €