“400” el nou docureality d’À Punt

400 és el nom de l’últim programa que ha llançat À Punt. Un docureality d’humor que tracta de visibilitzar la realitat de diferents associacions, entitats, ONG’s, etc., del nostre al voltant d’una manera amena i divertida, però sense banalitzar. Aquesta producció d’À Punt amb la col·laboració de Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Sudio) compta amb Pere Aznar com a director i presentador.

400 aposta per l’alegria. I per a aconseguir-ho, Pere Aznar conviu durant una setmana amb cada associació que fa un treball social. L’objectiu principal és el de buscar alegria en llocs on, potser, és més difícil trobar-la. Per què, sabies que quan riem el nostre cos exercita, ni més ni menys, que 400 músculs? Una passada, no?

Durant cada setmana conviu amb voluntaris, activistes, pacients, persones majors, joves i xiquets, sanitaris, cuiners, conserges… Una gran quantitat i varietat de persones amb les quals ha de tractar de trobar el riure. A més, Pere ha d’ocupar-se de complir les tasques que li demanen en cada lloc, però sense deixar de costat la seua tasca principal, investigar per a conéixer el treball que realitzen en aquestes entitats i a totes les persones que formen part d’aquesta realitat. Coneixerà les seues històries personals, les seues motivacions, gustos… però, sobretot, el seu potencial per a interpretar en un teatre. Si si, has llegit bé, Pere s’ha d’encarregar de seleccionar a tres persones de totes les que coneixerà, perquè realitzen el seu primer monòleg d’entre tres i cinc minuts, això sí, un monòleg d’humor.

Per a acabar, Pere Aznar realitza en cada programa un monòleg per a totes les persones que treballen i col·laboren en cadascun dels llocs, els familiars i el públic que allí es troben. En ell resumeix tot el que ha viscut durant la setmana amb humor, però des del respecte. Algunes de les entitats que podem conéixer cada dijous a les 22:00 h, són Llars compartides, la Fundació SASM o el Programa de Reinserció de Dones i Un sol cor, entre altres. El programa està sent tot un èxit, us ho perdreu?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €