Ana Zomeño avança el seu nou àlbum amb ‘Un ratito’

La cantautora valenciana Ana Zomeño presenta ‘Un ratito’, el segon senzill del seu primer disc de llarga durada, que veurà la llum al març sota el títol “De tierra y decisiones” i en el que conviuran cançons en castellà i en valencià. ‘Un ratito’ és el segon avançament de l’àlbum i és una cançó fresca i optimista sobre els refugis que trobem en els xicotets moments d’abstracció i felicitat.

‘Un ratito’ ens parla de les xarxes de protecció i suport que teixim al nostre voltant i ho fa amb un ritme totalment ballable i juganer, embolcallat per les guitarres d’Hèctor Tirado, el baix de Paula Zambudio, els teclats i cors de Cate Giorgi i la percussió de Sergio Bisbal.

 

Després de llançar els temes ‘Cançó de Nadal’ (2020) i ‘Bendito insomnio’ (2022), Ana Zomeño va avançar el seu primer treball discogràfic amb ‘Tormenta de final de verano’, una cançó esperançadora que marcava la sonoritat i el to de tot el disc que està a punt d’arribar. Al nou disc, les melodies són una metàfora de la personalitat de l’autora i juguen amb els sons brasilers i la sonoritat pop amb sorpreses sonores i una destacada presència dels registres vocals privilegiats d’Ana Zomeño.

‘Un ratito’ i l’àlbum que té en preparació han estat enregistrats i produïts per Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado i estan editats per La Fera Col.lectiu Cultural. El vídeo que acompanya al nou senzill està realitzat per Kerala Audiovisual i és un making of de l’enregistrament de la cançó a l’estudi de Blai Antoni Vañó a Bocairent. 

Ana Zomeño

Ana Zomeño és una cantautora i compositora de folk/pop amb gran projecció de l’escena valenciana, que va començar el seu projecte personal al 2019 i ha publicat tres EP’s. Després que el seu darrer treball, ‘Taller de canciones’, fos nominat a la categoria de millor artista revelació als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020, atorgats per Cultura de la Generalitat, va ser inclosa per la revista Mondosonoro a la llista dels 10 millors EP del 2020 i a finals de 2021 va realitzar una gira per Uruguai.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €