Coneix la mobilització “No a la MAT” amb aquest videoclip

Encara no has escoltat el nou tema de Pepet i Marieta? El 13 de gener van presentar “No a la MAT”, un crit en contra de la Molt Alta Tensió, una línia elèctrica de molt alta tensió amb torres de gran altura i que se situarà entre Morella i Almassora.

“No a la MAT”, compta amb la col·laboració de diversos artistes com Ebri Knight, Tesa, El Diluvi i Xavi Sarrià, que s’han volgut unir a aquest tema d’estil ska rock per a denunciar les diferents MAT que l’empresa Forestàlia ha decidit impulsar amb el beneplàcit del Govern.
Pepet i Marieta han decidit llançar aquest tema davant la proliferació pel país d’aquestes línies que posen en risc l’equilibri natural de la població de les zones que es veuen afectades, té un impacte visual i acústic, influeix en l’hàbitat natural, la flora i la fauna i augmenta l’emissió de gasos hivernacle, entre moltes altres conseqüències.

A més, com la MAT no sols afecta el País Valencià, sinó que també amenaça a diversos punts de la geografia catalana, ja són algunes les plataformes que també s’uneixen al “No a la MAT Catalunya” per a lluitar contra els projectes que Forestàlia té pensats en aquest territori.

La música és un dels millors canals que existeixen per a transmetre, reivindicar i expressar-se, i Pepet i Marieta han sabut aprofitar-ho. I és que sempre serà una cosa bona optar per opcions més saludables per a les persones i el medi ambient. Què us sembla aquesta iniciativa? No et quedes sense escoltar el seu nou tema!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €