Ja coneguem als artistes de les Nits de Vivers

Els amants de la música indie podrán gaudir aquest estiu de la tercera edició del cicle de concerts Nits de Vivers, que es celebrarà des del dia 26 de juliol fins el 5 d’agost a la ciutat de València. El festival solidari inclou artistes internacionals com Damien Rice o Mandragora que s’uniran altres com Andrés Suárez, El Kanka o Iván Ferreiro.

El primer dimecres de concerts estarà protagonitzat per l’artista Damien Rice, en el context d’una exitosa gira internacional d’alt nivell. I al dia següent serà Xoel López qui ens deixarà gaudir de la seua música com un dels millors representant de la música iberoamericana independent.

El divendres serà torn de la Festa Iboga, on Mandragora i el seu futureprog no ens deixarà indiferents. Per altra banda, Dubioza Kolektiv ens transportarà a Bòsnia amb un tipus de música que combina els sons tradicionals balcànics amb ritmes més contemporanis, com l’ska, el reggae o la música electrònica. També des de Barcelona vindrà la Balkan Paradise Orchestra, un octet d’instruments de metall i percussió. Hilight Tribe, que fusiona els valors tribals amb la música electrònica ens harà ballar amb un peculiar trance natural.

La nit de dissabte l’obrirà El Jose, un cantautor de Granada amb la presentació del seu disc Seguro de Ná. També presentarà disc El Kanka, qui després d’un any de descans torna amb més força que mai amb Cosas de los vivientes, el seu treball més sincer fins la data.

El diumenge es convertirà en un dia més familiar on hi haurà espectacles de tot tipus per a qualsevol públic. Karina y Marina i Teen Power entretindran als més joves de la casa amb una proposta visual que ens sorprendrà.

La M.O.D.A ens mostrarà el Nuevo cancionero burgalés als Jardins de Vivers, el seu últim disc inspirat en la música popular de la seua terra. Dijous, per altra banda, Andrés Suárez, que tornarà València amb el seu disc Viaje de vida y vuelta i Karmento, qui va arribar a la final del Benidorm Fest, seran les veus principals de la nit.

Ilegales arribarà el divendres per commemorar els seus 40 anys d’història i ho faran després d’haver presentat un treball que recopila cançons inèdites. Però no estaran sols, perquè els valencians Green Nomad els acompanyaran en la penúltima nit.

Per acabar, Iván Ferreiro tancarà el festival el dissabte 5, on ens presentarà també el seu últim disc Trinchera Pop, amb sons i ritmes més electrònics dins d’una temàtica molt més abstracta i filosòfica.

Què us ha paregut la proposta d’enguany per a les Nits de Vivers? Si voleu assistir als concerts, no dubteu en comprar les vostres entrades en la web de Nit de Vivers.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €