Novetats dels festivals valencians per al 2023

Ja ficats en el 2023 toca tornar a pensar en festivals! I que millors festivals que la gran varietat que ens ofereix el País Valencià? Els mesos més calorosos estan plens de festivals de tots els estils musicals perquè ballem i gaudim, i és que ja són molts els que estan començant a donar notícies per a aquest any.

A l’abril ens trobem amb Mala Conducta 004, el festival que reuneix els nous referents de l’escena urbana en la discoteca Spook. Aquest esdeveniment se celebrarà el 22 d’abril i tant la cartellera com les entrades ja estan disponibles a través de DICE. Gloosito, Mda & Beats, Ben yart, Faxu i Trachi seran els artistes que protagonitzaran aquesta quarta edició.

El mes de juny comença fort amb el Festival de les Arts els dies 9 i 10. En la seua cartellera ja ressonen artistes com a Vetusta Morla, Amaia, Carolina Durante o Viva Suecia. Això sí, no serà l’únic festival que se celebrarà aquest mes, un altre exemple és el Pirata Beach Fest, un festival ple de rap i rock entre altres estils musicals, dels quals es podrà gaudir del 12 al 15 de juliol. Morad, La Fúmiga, Mala Rodríguez o Lendakaris Muertos són alguns dels artistes que ja s’han confirmat.

Per al mes d’agost, el festival Mediterránea, “100% indie estatal” que enguany es trasllada a Gandia. Ja ha confirmat que es realitzaran els dies 18 i 19 i la presència d’Antònia Font, Derby Motoreta’s Burrito, Kachimba o Raule, entre altres.

Ja a l’octubre arribarà el Festardor que confirma a Xavi Sarrià, Lágrimas de sangre, Smoking souls i la Sra. Tomasa com a convidats que s’uneixen als ja anunciats com ZOO, Narco o Segismundo Toxicómano, entre altres. Tots en els dies de l’11 al 14.

Aquestes són diverses de les novetats sobre alguns dels festivals dels quals es podrà gaudir al País Valencià aquest 2023. Corre per les teues entrades, ja que festivals com Feslloc, han posat abonaments a la venda amb preus reduïts, no et quedes sense elles!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €