Les novetats de la tercera edició del Fescamp

El Camp de Morvedre acollirà, per tercer any consecutiu, el festival Fescamp. Aquesta nova edició se celebrarà per primera vegada a la localitat de Benifairó de les Valls, després d’haver-se fet en altres pobles com Canet d’en Berenguer i Petrés, en una aposta per descentralitzar la cultura i facilitar l’accés a la música en valencià.

Encara que els concerts són el dia 13 de maig, hi haurà moltes més activitats i tallers en els instituts de la comarca per a dinamitzar l’ús de la llengua, com un taller de lletres i música per a tots els instituts de secundària de Sagunt o un taller de rap el dia 4 de maig a l’institut la Vall de Segó de Benifairó de les Valls.

Els concerts previstos, de la mà de Cactus, Colomet, Sociologia Animal, Niuss i Cate DJ, com en les dues edicions anteriors, són d’accés lliure i gratuït per a tot el món, així com els tallers, per tal d’afavorir la participació del públic jove.

El Fescamp està organitzat per la CEVCAM, la secció d’Escola Valenciana corresponent al Camp de Morvedre i compta amb la coordinació de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls. Si vols més informació, pots trobar-la en aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €