Un nou festival artístic a la ciutat de València

Les Naus i La Mutant acolliran els dies 5 i 6 de maig el festival Parets Fòrum, que naix de la mà de Vibra Mahou, la plataforma musical de Mahou Cinco Estrellas, i que vol plenar els escenaris de música en directe i arts de diferents tipus. Aquesta iniciativa naix amb una voluntat vertebradora, que pretén unir diverses disciplines artístiques en una mena de diàleg multidisciplinar on es posaran en comú diferents propostes.

En el centre de Les Naus trovarem la part més fotogràfica i visual del festival, on les exposicions, la fotografia, la joieria acompanyaran xarrades amb accés completament gratuït per al públic. Per altra banda serà a l’espai musical La Mutant on els espectacles de dansa i la música en directe protagonitzen aquesta part del festival Parets Fòrum.

La sostenibilitat, els espais públics i urbans o l’interacció de la gent en l’obra de l’artista seran les temàtiques principals de “Sobrepintar“, la primera exposició confirmada per aquest cicle d’arts. Luce i Daniel Muñoz són els encarregats d’aquest treball que tindrà com a context la ciutat de València.

Pel que fa als concerts de música, el divendres 5 de maig tindrem una cita amb Hoke Showcase, Huda, Joka Jr. Suarez i Chicoes3, mentre que per al dissabte 6 els que es pujaran als escenaris seran Ralphie Choo, Holics, AMORE i vatocholo.

A més, la Inteligència Artificial cobrarà un paper molt important en el Parets Fòrum, ja que els ‘copys’ pels anuncis en xarxes socials del compte del festival es faran a partir de l’aplicació Chat GPT, un programa capaç de donar conversa i solucions a les preguntes que li faces.

L’accés a Les Naus és gratuït i no té cap cost adicional, però les entrades per als concerts dels dies 5 i 6 de maig en La Mutant són limitades i estan disponibles en DICE.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €