El rap té un nou festival a València

En setembre, València tindrà un nou festival de música que acollirà als artistes de l’escena del rap més rellevants de l’ultim any. Crudo, que naix enguany amb aquesta proposta tan expectant es celebrarà a la Marina Sud el 16 de setembre i ja ha confirmat als primers artistes del seu cartell entre els que s’incloen Delaossa, Al Safir, Santa Salud o Nadal 015, però s’esperen més confirmacions en un dia que es convertirà en la gran jornada del rap a la ciutat de València.

Delaossa és un dels rapers més populars en l’àmbit nacional i La Placita és únicament un dels seus gran èxits. També té més de 100 milions de reproduccions en les seues cançons en diverses plataformes que, juntament amb els més de 1,5 milions d’oients mensuals justifiquen que s’haja convertit en cap de cartell dels grans festivals en l’últim any.

Al Safir, per la seua banda, destaca per un so més diferenciat i també conta amb una gran quantitat d’oient mensuals en les plataformes de reproducció de música més importants. La seua repercusió l’ha portat a fer sold out en gran part del seus concerts.

El valencià Nadal 015 jugarà en casa i és que el seu nom s’ha impulsat des que començara en el panorama del rap de carrer i improvisació. El raper, nascut en Campanar ja ha debutat amb el seu primer disc: Ruina y Gloria, on la seua veu trencada ens parla de temes de gran importància com la droga i els seus efectes.

L’ultima confirmada és Santa Salut i és que els seus ritmes pareixen tornar-nos al anys 80, 90 i 2000. Amb un directe que ens farà vibrar, Santa Salut ens presentarà Discordia, el seu primer treball d’estudi, amb el que farà parada a València.

Per tant, amb un cartell que encara es plenarà d’artistes de gran nivell, Crudo aposta fort per la música rap i elegeix València com la seua seu. Les entrades, que ixiran a la venda el diumenge 2 d’abril es podran comprar a la plataforma Wegow.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €