La música i festivals valencians de juny

Potser aquest estiu tindràs ganes de música i de festa, d’anar-te’n de vacances a un lloc de platja, de gaudir un poc del bon temps sense cap preocupació. Per això, hui fem una xicoteta recopilació de diferents festivals musicals per tot el País Valencià, on podràs trobar la música que més t’agrade.

Homenatge a la ruta de Benidorm

Si eres un nostàlgic de la Ruta del Bakalao no patisques que comencem amb un festival per a tu. El 10 de juny, Benidorm acollirà a l’auditori Julio Iglesias, una cita on la música de La Ruta, a més de música ‘remember‘ dels noranta i la primera dècada dels anys 2000, seran els protagonistes. Tot un viatge en el temps que et deixarà gaudir dels ritmes de finals del segle passat.

Festival de les Arts

La música independent ja té capital i no és altra que la ciutat de València amb el Festival de les Arts. A una ubicació privilegiada com és la Ciutat de les Arts i les Ciències podràs viure dues nits amb noms com Vetusta Morla, La Casa Azul, Viva Suecia i Amaia. Que quan és? Els dies 9 i 10 de juny són els dies que t’has de reservar si no vols perdre’t aquest festival!

Aplec del Penyagolosa

Atzeneta del Maestrat serà la localització de la quinta edició de l’Aplec del Penyagolosa. Amb el lema “Una terra que té molt a dir” es presenta aquest festival que començarà el dia 30 de juny i acabarà el 2 de juliol. Per l’escenari passaran grups com Smoking Souls, La Fúmiga, Cactus o el cantautor Xavi Sarrià, a més de molts altres artistes. L’entrada al festival, així com la zona d’acampanada, és completament gratuïta, així que si vols passar un bon cap de setmana, ja t’hem donat un pla insuperable!

Big Sound

Un altre dels festivals més internacionals del territori, el Big Sound és una concentració d’artistes i músics de tot el món a la capital del Túria. També celebrat en la Ciutat de les Arts i les Ciències, aquest festival destaca per un cartell que aposta per la música urbana amb noms com Duki, Manuel Turizo, Ptazeta, Tainy o el productor musical argentí, BIZARRAP.

Si veieu, l’oferta musical al mes de juny al País Valencià té una gran varietat d’estils i ritmes. Coneixes algun festival més al que vulgues anar aquest estiu?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €