‘Flors i finals’ arriba al Teatre Principal

El Teatre Principal acollirà els únics concerts de la gira Flors i finals d’Smoking Souls que es farà a la ciutat de València. Aquesta gira serà l’última que farà el grup abans de l’aturada tècnica indefinida que tenen prevista a partir de l’any 2024.

Els concerts se celebraran els dies 12 i 13 de maig, a aquesta ubicació privilegiada, situada al centre de la capital del Túria i promet ser un espectacle amb un nou repertori amb el qual, el grup de Pego, la Marina Alta, s’acomiada de forma personal dels escenaris de moment, tancant una etapa en la seua carrera musical.

La gira, amb un nom tan impactant com és Flors i finals també dona nom a l’últim tema de la banda, que va estrenar el 31 de març. Una cançó que parla d’un acomiadament, però que, com podem veure en la lletra “No cal dir adeu, millor dins fins l’altra”.

Aquesta serà solament una de les parades que farà el grup, ja que també faran concerts per alguns dels grans festivals estatals i tancaran la gira al Wizink Center de Madrid. Les entrades per als espectacles del Teatre Principal ja estan disponibles i es poden comprar mitjançant aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €