Comencen els preliminars del Sona9

Comencen els concerts preliminars del certamen musical Sona9 amb una parada a la ciutat de València. El pròxim dia 15 de juny a les 21:00 hores podrem gaudir d’aquest espectacle que compta amb la col·laboració de la Fira Valenciana de la Música. Per als que no coneixeu el Sona9, és un concert de bandes emergents que tenen el català com a llengua d’expressió artística.

A banda d’aquest concert a València, també podrem trobar altres eliminatòries a les ciutats de Barcelona, Lleida, Tarragona, Manresa, Palma i Ordino. Tots aquests concerts es podran escoltar als webs de Sona9 i Enderrock. Les millors bandes passaran a la final del Premi Verkami per Votació Popular que se celebrarà al mes de juliol. La fase final constarà per les 12 millors bandes de les diferents eliminatòries.

Pel que fa al concert de València, podrem trobar tres grups amb estils molt diferents. Per una banda, Oceäns, el duet format per Samuil Petyov i Borja Casany, porten una proposta amb ritmes festivalers i lletres molt positives. Podem escoltar un poc d’ells en el seu primer disc, Una nit d’estiu.

Sa Pena és el segon grup que podrem trobar als concerts. Ausiàs i Marta, dos cosins de la Marina i la Safor van formar aquest grup que porta el malnom de la família. El passat mes de febrer van publicar el seu primer disc, Principis, amb 11 cançons entre les quals podem trobar els seus primers quatre senzills. El seu estil és un mestissatge de diversos gèneres que donen com a resultat uns ritmes diferents, i que podrem escoltar en aquesta ronda de concerts preliminars.

L’última de les propostes és Seserino, una cantautora d’Alcoi que plasma els seus sentiments i vivències en les seues cançons, traslladant a les lletres la seua passió per l’art. Amb una guitarra com única companyia se’n puja als escenaris amb referències com Taylor Swift o Dua Lipa, així com Ferran Palau o Renaldo & Clara. Una artista que arriba al panorama musical sense perdre la seua essència com a cantautora.

Si no vols perdre’t aquest concert preliminar, pots demanar les teues invitacions a través d’aquesta pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €