24a edició dels Cursos d’estiu UMH 2022/2023

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ofereix un any més els cursos d’estiu. Es tracta d’espais educatius on es duen a terme activitats de divulgació que abasten diversos àmbits del coneixement, com el científic, tècnic, humanístic, artístic, igualtat social i protecció del medi ambient. El propòsit fonamental d’aquestes activitats és fomentar la reflexió, la creació i la difusió de la cultura.

Desenvolupament i producció de dossiers artístics.  30/06 a 13/07, 25 hores.

 – Música, cine i memòria de la transició: una anàlisi històrica de la narrativa transmèdia. 03/07 – 28/07, 25 hores.

Introducció al 3D amb Blender per a la visualització de projectes culturals. 14/07 – 28/07, 25 hores.

Art i comerç internacional: Aspectes Jurídics. 18/09 – 27/09, 25 hores.

Pòdcast i oralitat 2.0. Estratègies per al doblatge plurilingüe. 03/07 – 28/07, 25 hores.

Aquests estudis no tenen requisits d’accés i estan oberts tant a la comunitat universitària com al públic en general. Si els cursos són gratuïts, podràs matricular-te en un màxim de 2 cursos. No obstant això, quant a la resta de cursos, podràs inscriure’t en tots els que desitges, sense restriccions.

Et recomanem que realitzes la preinscripció i matrícula al més prompte possible si estàs interessat a fer un dels cursos, ja que les places són limitades.

Per a realitzar la preinscripció i matrícula, has d’accedir al portal web http://cursosdeverano.umh.es i completar el formulari de preinscripció amb totes les dades requerides. És important revisar acuradament les dades proporcionades, especialment la teua adreça de correu electrònic, ja que serà el mitjà pel qual es posarem en contacte amb tu i rebràs el certificat corresponent una vegada finalitzat el curs.

A partir de l’1 de juny de 2022, s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per als cursos. L’admissió es realitzarà de manera automàtica per ordre de pagament a través del portal web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €