Els déus de l’anime es projecten a València

Després de l’èxit en les anteriors edicions torna a la 38ª edició del Festival Internacional de Cinema de València el cicle “Els deus de l’anime” on l’animació contemporània és la màxima protagonista. Enguany, les pel·lícules selecciones són: One Piece Film RedEvangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time i El jardín de las palabras. Totes les projeccions es faran a La Filmoteca de l’Edifici Rialto de la ciutat de València.

La primera d’aquestes pel·lícules, One Piece Film Red (2022) ha sigut descrita com una obra profunda i emocional amb molta acció i una banda sonora que acompanya perfectament el ritme i la trama. Uta, la cantant més important del món es disposa a cantar enfront de tota classe de fans. Encara que sempre ha ocultat la seua identitat, es diu que la seua veu pareix procedir “d’altra dimensió”. Una història que comença amb una impactant revelació amb personatges que donaran molt a parlar.

Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time és el tancament d’una saga de ciènciaficció i és considerada com una de les millors pel·lícules d’animació per adults de l’any 2021. Misato i el seu grup arriben a París tindran solament 720 segons per restablir la ciutat. Una horda d’EVAS NERV apareix i la unitat EVA 8 haurà d’interceptar-los mentre que Shinji, Asuka i Rei ronden pel Japó.

L’última de les obres que es projectarà serà El jardín de las palabras, dirigida per Makoto Shinkai. Aquesta producció va ser guardonada com a Millor Película d’Animació al Fantasia Film Festival de Québec, Canadà. Conta la història d’un estudiant de secundària que es bota les classes per a practicar per a ser sabater en un jardí. Allí coneixerà a Yukino, una dona que beu cervesa sola al mateix parc. A poc a poc, la seua relació es fa cada volta més i més estreta.

Si vols assistir a una d’aquestes sessions, no dubtes a entrar dins de la pàgina web de CinemaJove

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €