Feslloc 2023: Més enllà d’un festival de música

En el Feslloc, la música és la protagonista indiscutible, però també s’ofereixen diverses activitats complementàries per a gaudir d’una experiència completa en el festival. A més dels concerts, des del 6 al 8 de juliol els assistents podran participar en xarrades, pòdcasts en directe, tallers i moltes més coses. A continuació, posem al teu abast tota la informació.

Exposicions d’art i fotografia

Abans de l’inici dels concerts, el dijous a les 18.00 h, podràs gaudir de l’exposició “Literatura i cançons” com a part del projecte #PrimaveraMusical. Aquesta exposició és organitzada pel Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i l’Institut Valencià de Cultura, i estarà situada en el Centre de Cultura de Benlloc. El millor és que estarà disponible per a la seua visita durant tot el festival, brindant-te l’oportunitat de submergir-te en la relació entre la literatura i la música. No et perdes aquesta interessant exposició que segur enriquirà encara més la teua experiència en el festival.

Xarrades sobre música i cultura

Divendres a les 12.00 h, es durà a terme una taula redona titulada “Antifeixisme al País Valencià: 30 anys de la mort de Guillem”. En aquesta xarrada, els ponents Belén Agulló, germana de Guillem, Antonio Reina i Raül González abordaran aquest tema tan rellevant.

Dissabte a la mateixa hora, hi haurà la taula redona titulada “La revolució al plat. Sobirania alimentària i territori”. En aquest espai de debat participaran destacats ponents, entre ells Fèlix Segarra, soci fundador de Cuinatur, Anna Muñoz, responsable de l’organització Justícia Alimentària, Roger Díaz, cofundador del Celler de les Foes, Alba Cebrián, cofundadora del projecte Malaerba de Benlloc, i Pau Sus, capatàs agricultor i apicultor. Durant la taula redona s’abordaran temes relacionats amb la sobirania alimentària i el seu impacte en el territori.

Pòdcasts en directe amb convidats especials

També divendres, l’equip de “Greuges Pendents” realitzarà un pòdcast en directe amb el tema “Ruralitat i futur”. Comptaran amb la col·laboració de Marina Beltrán i Ángel Ribes, alcalde de Benlloc, els qui aportaran la seua perspectiva sobre aquest tema.

Dissabte a les 13 h podràs gaudir d’un altre pòdcast. En aquesta ocasió, “El dolcet pal café” presentarà un episodi especial titulat “Antifeixisme i dissidències en el món rural”. Comptaran amb la presència de la convidada Elena Solanas Roig, autora del llibre “Florencio Pla ‘la Pastora’”.

Tallers interactius de música i art.

Entre ells, destaca el taller d’estampació de samarretes amb pintura, on divendres podràs personalitzar les teues pròpies samarretes amb lletres de cançons, brindant-te l’oportunitat de crear dissenys únics i originals.

Activitats esportives a l’aire lliure

A més de les activitats culturals, el festival també ofereix l’oportunitat de participar en diferents esports. Es duran a terme competicions de bàsquet 3×3, futbol sala i frontó de mà.

El divendres, a les 11.00 h, tindran lloc els partits de bàsquet 3×3. Aquesta modalitat de bàsquet es juga amb equips de tres jugadors i és coneguda pel seu dinamisme i rapidesa.

El dissabte, a la mateixa hora, es duran a terme el campionat de futbol sala i el campionat de frontó de mà. El futbol sala és una variant del futbol que es juga en espais reduïts, amb equips de cinc jugadors. D’altra banda, el frontó de mà és un esport tradicional valencià que es practica colpejant una pilota contra una paret amb la mà.

Aquestes competicions esportives brinden l’oportunitat de gaudir de l’esport i la competència en un ambient festiu i de convivència. Si eres amant de l’esport, no dubtes a participar o presenciar aquestes emocionants competicions durant el Feslloc.

Fira feminista

El dissabte a les 11.30 h, en l’últim dia del Feslloc, s’inaugurarà la Fira feminista, un espai on diverses associacions, llibreries i altres participants exhibiran i presentaran les seues propostes. Entre els participants es troben Subversives de Castelló, l’ONG Gnanou projectes solidaris, Cultura de pau, l’Associació 8 de març, Edicions Bromera, Edicions del Bullent i Caliu Editorial.

La Fira feminista serà un lloc de trobada on es promourà el feminisme, es difondran idees i s’oferiran productes i recursos relacionats amb aquesta temàtica. Podràs explorar les propostes d’aquestes associacions i editorials, i participar en converses i intercanvis enriquidors.

Durant els pròxims dies, es publicaran els horaris de cadascun dels concerts que tindran lloc durant el cap de setmana del 6 al 8 de juliol a Benlloc. Recorda que pots adquirir els abonaments, que inclouen l’acampada gratuïta, així com les entrades de dia a través del lloc web oficial del festival.

Prepara la teua agenda i no et perdes aquest fantàstic esdeveniment on podràs gaudir de música, cultura, esport i molt més en un entorn festiu i acollidor. No esperes més i aconsegueix les teues entrades per a viure el Feslloc!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €