Solament pots anar un dia al Feslloc 2023?

Les persones que podien anar únicament un dia al Feslloc estan d’enhorabona. El festival ha posat en venda les entrades per poder anar únicament un dia. Una mesura que permetrà que la gent puga assistir als concerts que més vulga.

Per a qui decidisca anar dijous, es trobaran amb JazzWoman i altres artistes com Esther o Pepet i Marieta. També podrem escoltar forces emergents com Oceäns o Niuss, a més de Mo’Roots que també torna després d’haver presentat nous temes.

Si prefereixes anar al Feslloc el divendres, gaudiràs de Roba Estesa, i se sumaran Smoking Souls que farà una parada dins de la seua gira ‘Flors i Finals’ i cantautores com Neus Ferri, La Pepa o Cesk Freixas.  The Tyets baixaran des de Mataró amb el seu “Epic Solete” mentre que el rap està assegurat de la mà de Malparlat i Aina Koda.

Per a tancar el cap de setmana, els que puguen anar el dissabte hauran de tindre clar que els xics de La FúmigaAuxili estaran present aquest últim dia de festival. Carraixet que té l’honor de ser el grup més longeu del País Valencià, també tocarà. Hi haurà espai per a les últimes incorporacions al panorama musical valencià amb la presència de La Maria, Kela i Colomet o ZETAK, que des de Navarra ens farà una xicoteta visita. Tito Pontet aconseguirà animar-nos amb el seu estil musical i Maluks, ens presentarà el seu últim treball “Cor i Foc”.

També podrem conéixer aviat les diferents activitats que acompanyaran els dies de festival, així com els campionats esportius, les diferents xarrades i propostes culturals als quals els festivalers estan més que convidats. 

Però això no és tot, perquè, a més de la confirmació de les diferents entrades per dies cal recordar que per a totes aquelles persones que aniran a tot el festival hi ha disponibles dues rutes d’autobús, una des de València i altra des d’Alacant, per arribar a Benlloc. Pròximament, s’espera la confirmació d’una tercera ruta per a tots els assistents que vulguen anar des de Castelló. Si vols, pots comprar el teu bitllet dins d’aquest enllaç.

Les entrades per dies es poden comprar dins de la web del festival i estan disponibles a partir de 20 euros. També, per a aquells que volen viure tota l’experiència del Feslloc també queden entrades per a gaudir tot el cap de setmana del 6, 7 i 8 de juliol.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €