Els festivals de juliol que no pots perdre’t

El mes de juny ha estat carregat de bona música als festivals valencians, però encara no ha acabat. El mes de juliol ve amb més propostes interessants per gaudir dels teus artistes preferits. Des de Tresdeu posem al teu abast tota la informació.

Concerts de Vivers

Un any més, València es prepara per celebrar als Jardins de Vivers de València un dels esdeveniments més populars de la ciutat. De l’1 al 24 de juliol pots gaudir del millor pop tant en valencià, com nacional i internacional. Grups com La Fúmiga, Auxili, M Clan o La La Love You formen part del cartell. També artistes com Rozalén, Mónica Naranjo, Tini, Guitarricadelafuente, Pep Gimeno ‘Botifarra’ o Rodrigo Cuevas hi estaran. Un total de 16 concerts al llarg de tot el mes de juliol per passar-ho bé amb la teua música favorita.

Festival Internacional de Benicàssim (FIB)

El festival més internacional de Benicàssim se celebrarà del 13 al 16 de juliol. Podràs gaudir d’un dels festivals més importants d’Europa amb un cartell ple d’artistes de pop nacional i internacional. Entre els artistes es troben la sueca Zara Larsson, les bandes Bastille i Crystal Fighters, Tom Odell, Amaia, Rojuu o Ginebras. Actualment, l’únic tipus d’entrada disponible és la d’un dia amb un preu de 38,49 euros. La resta estan esgotades.

BigSound Festival

Un dels festivals més lloats de l’any és el BigSound Festival. Artistes molt famosos com Sebastián Yatra, Manuel Turizo, Ptazeta, Ana Mena, Lali o Villano Antillano estaran en la Ciutat de les Arts del 29 de juny al 2 de juliol. Lamentablement, tots els tipus d’entrades ja estan esgotades, així que si eres una de les persones que hi acudeixes gaudeix-lo al màxim.

Feslloc

Si parlem de festivals valencians el Feslloc és una data que no et pots perdre. Un dels festivals de música en valencià per excel·lència torna un any més. La Fúmiga, Auxili, JazzWoman, Smoking Souls, Colomet i d’altres artistes encapçalen aquest festival. Pots gaudir d’ells i molts més del 6 al 8 de juliol a Benlloc. Els abonaments van des dels 20 euros (entrada d’un dia) als 47 euros (tres dies amb acampada). Compra-les ací.

Pirata Beach Fest

El Pirata Beach Fest torna a Gandia per celebrar el seu 5e aniversari. Al cartell trobem noms com Ska-P, Natos y Waor, Ayax y Prok, La Fúmiga, Boikot, Celtas Cortos, Mala Rodríguez, Auxili o Andy y Lucas. Aquest festival fusiona gèneres com el rock, pop, hip-hop i electrònica. Si encara no el coneixes ara pot ser un bon moment per a pegar-li una ullada. Els abonaments generals estan quasi esgotats, així que no t’ho penses més.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €