El Feslloc descobreix el seu cartell per dies

S’ha presentat la distribució definitiva per dies dels artistes que pujaran a l’escenari els dies 6, 7 i 8 de juliol al Feslloc. A falta de definir els horaris concrets, ja sabrem quin dia tocarà cadascú dels més de 20 grups que componen un dels festivals més gran de la música en valencià. 

El dijous sonen fort noms com el de JazzWoman, qui ens animarà amb el seu estil propi de música urbana. Pepet i Marieta, veterans amb més de vint anys damunt dels escenaris tornaran a Benlloc per aquest primer dia de concert. Destaquem també a ESTHER, cantautora de Vinaròs que per primera vegada pujarà a l’escenari principal d’aquest festival. El mateix dijous podrem trobar altres grups com Niuss, amb el seu últim disc, Macedònia; Mo’Roots o altres referents de música urbana com són Oceäns.

Pel que fa al divendres, les xiques de Roba Estesa ens emocionaran amb la seua música, juntament amb altres noms com Neus Ferri, Cesk Freixas, o Titana. Smoking Souls es pujarà també als escenaris amb la seua fira “Flors i finals” on tindrem l’oportunitat d’acomiadar-nos d’ells. The Tyets vindran, per descomptat, a animar la festa des de Catalunya amb un nou disc ple de cançons inoblidables. Sense deixar de mencionar altres artistes com Malparlat, Aina Koda i també La Pepa.

L’últim dia gaudirem del directe de La Fúmiga, que s’encarregarà de fer-nos vibrar amb totes les seues cançons. El reggae farà acte de presència i és que Auxili estarà també present el dissabte dia 8 de juliol. Carraixet, el grup més antic del País Valencià, celebrarà enguany al Feslloc, el seu 50 aniversari damunt dels escenaris. Altres noms emergents i que estan començant a fer ressò com La Maria, Kela o Colomet acompanyaran a altres grups que portem més temps en el panorama com ZETAK, Maluks i Tito Pontet.

Juntament amb la confirmació de la distribució dels artistes per dia també hem pogut conéixer les diferents línies d’autobusos que ens podran portar al festival i que eixiran tant des d’Alacant, que passarà per les comarques centrals, com des de la ciutat de València. Ja pots comprar el teu bitllet a la següent pàgina web.

Els abonaments ara tenen un preu des dels 47 euros en la pàgina oficial del Feslloc després que s’esgotaren les primeres tres promocions i cal recordar que aquest també et dona accés tant a l’acampada com a la resta d’activitats paral·leles del Feslloc.

Feslloc descobreix el seu cartell per dies

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €