“El primer ball”, el nou single de El Diluvi amb Els Catarres

En Tresdeu estem d’estrena. La banda valenciana El Diluvi ha llançat un nou single titulat “El primer ball”, que és un avançament del seu pròxim àlbum programat per a ser llançat al setembre de 2023. Per a aquest nou llançament, El Diluvi ha col·laborat amb el grup català Els Catarres, creant una potent cançó de pop-rock que va guanyant intensitat i esclata com un crit de vida i hedonisme, convidant a ballar i deixar-se portar.

El primer ball” parla sobre el començament d’una nit de festa al costat d’una persona volguda i l’explosió de diversió i bogeria que sorgeix en el primer ball. Es descriu com un èxtasi físic i químic que busca gaudir el moment present i escapar de la realitat.

Per al llançament de la seua nova cançó, El Diluvi ha tornat a col·laborar amb el disseny gràfic d’Helga Ambak per a la portada del senzill, així com amb la fotografia de Lluc Tomàs per a les noves imatges del grup. El vídeo musical que acompanya a aquesta cançó s’estrenarà el diumenge 2 de juliol en xarxes socials i ha sigut gravat en el nou estudi de Pluto, un espai creatiu situat enmig de l’horta valenciana. La producció del vídeo ha estat a càrrec de la productora emergent de València anomenada Nyàs, i ha comptat amb la participació dels actors novells Carles Puig i Luth Inat.

El Diluvi, compost per Flora Sempere en la veu i la bandúrria, Andreu Ferre en el baix, Lluc Llorens en l’acordió diatònic i veus, Txus Rodríguez en la guitarra, David Payà en la veu i el violí, i Dani Garcia en la bateria, des de 2012 no han parat de tocar per tot arreu. El Diluvi fusiona diversos estils musicals com la cúmbia, el reggae, la rumba, el folk i la música tradicional o d’arrel valenciana, creant un “mestissatge mediterrani” que ha sigut un gran èxit tant dins com fora de la Comunitat Valenciana.

Escolta ja el seu nou senzill!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €