Les 3 propostes d’À Punt per a aquest estiu

L’estiu en À Punt ens porta noves propostes d’entreteniment per a tots i totes. Coneix la nova programació de la televisió pública valenciana a continuació.

Xino xano

Una d’elles és la tercera temporada de “Xino xano”, estrenada dijous 29 de juny a les 22.00 h. En aquesta sèrie documental, Hu Zhao recorre la Comunitat Valenciana mostrant els seus atractius turístics, festes, menjar i l’hospitalitat de la seua gent. El programa va tindre un bon acolliment l’any passat i s’espera que continue captivant al públic. El recorregut arranca enguany a Gata de Gorgos i després continuarà per nord, sud, est i oest del territori valencià i farà parada a Moixent, Castalla, Morella, Utiel, Benidorm, Gandia, Sogorb, Benicàssim, Montanejos, Oliva i el Campello.

Xino Xano

Els vigilants de la platja

Una altra proposta és “Els vigilants de la platja”, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 13.30. Aquest espai, en el gènere de Factual TV, combina elements de realitat i ficció per a mostrar el treball de les persones encarregades de vetlar per la seguretat en les costes valencianes. Socorristes, sanitaris, policies locals i membres del Servei Marítim de la Guàrdia Civil seran els protagonistes d’aquestes històries.

El programa compta amb un locutor molt especial, una veu molt singular la qual interactua de manera activa amb els protagonistes de les històries. Aquest locutor realitza comentaris sense filtres, com els que faria el teleespectador a casa, durant les situacions plantejades en el programa.

Amb aquesta proposta, el programa busca brindar una mirada pròxima a les labors d’aquests professionals i ressaltar la importància del seu treball per a garantir la seguretat dels banyistes en les costes valencianes. L’estrena serà dilluns 3 de juliol a À Punt.

Els vigilants de la platja

L’Squad

L’Squad animarà des de les xarxes socials d’À Punt a gaudir de l’estiu amb activitats, reptes i la cultura de la Comunitat Valenciana. En aquesta nova temporada, el grup es dividirà entre un campament i els festivals de música més importants de la regió.

Els vídeos creats per joves en valencià estan tenint una alta repercussió en les xarxes, acumulant milers de visites i interaccions. Alguns joves repeteixen, però altres s’uneixen al grup. Les cares escollides que tornen són Julio Cebolla i Alba Castelló i podrem trobar l’adicció de:

Rixi Barberà, al campament, és conegut en les xarxes socials com @alegriadepoble. Té 25 anys i és originari de Vallada. Amb 35.000 seguidors en TikTok, Rixi s’ha destacat pels seus vídeos a la muntanya, on comparteix reflexions, música i la seua característica alegria.

Mónica Llorens (monicaxllorens), també al campament, és natural d’Alcoi i té 22 anys. És una influenciadora i gaudeix de l’art en totes les seues formes. És una persona sentimental, apassionada, alegre i riallera que arriba a “L’Squad” per a mostrar-nos tota la seua creativitat i transmetre el seu talent.

Loren Muñoz, conegut com a Patà i Avant en les xarxes socials, és una altra incorporació al programa i participarà en els festivals. Té 23 anys i prové d’Altea. A més de ser un amant de l’esport en general, té un canal de YouTube on parla sobre futbol. També és un apassionat de la música, els concerts i els festivals.

Finalment, Sara Mongelli (@saramongelli), de 21 anys i amb arrels italianes i cubanes, s’uneix per a participar en els festivals. Prové de Sueca i s’autodenomina una “valenciana de cor”. Li agrada llegir, viatjar i és una gran fan de Bad Gyal. Sara és una xica extravertida i graciosa que donarà el millor de si mateixa en els festivals d’estiu.

Podeu seguir a tot l’equip de L’Squad a través de les diferents xarxes socials com TikTok, Instagram o Youtube!

Aquestes propostes ofereixen opcions d’entreteniment variades per al públic valencià durant l’estiu, abastant des del turisme i la cultura fins a la seguretat a les platges i la diversió en festivals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €