Sagunt a Escena celebra el 40 aniversari

El quaranta aniversari de Sagunt a Escena se celebrarà enguany amb una edició que s’estendrà des del dia 3 al 27 d’agost amb gran varietat cultural que comptarà amb tota mena de representacions artístiques en una ubicació prestigiosa com és el Teatre Romà de Sagunt. A més, tornarà l’apartat Off Romà, que trasllada la cultura pels carrers, les places i els centres culturals de la ciutat.

María José Llergo, Maria del Mar Bonet i Sandra Monfort ens mostraran les seues últimes creacions musicals i també podrem gaudir d’espectacles guardonats amb premis estatals de dansa com Chevi Muraday i de teatre de la mà d’Andrés Lima, a més de la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts, Magüi Mira.

El festival començarà amb una de les obres més conegudes de l’Antiga Grècia, contant la història d’un home que no va poder fugir del seu destí. “Èdip Rei” estrenarà una nova versió feta amb títeres amb música i cors en directe amb la direcció de Jaume Policarpo. Per a tancar, “Salomé“, dirigida per Magüi Mira comptarà amb Belén Rueda per a contar la història de la princesa que va reclamar el cap de Joan Baptista.

Cal destacar també que el cartell d’aquesta edició ha sigut disenyat per Eusebio López, però en part, també per l’ús de la intel·ligència artificial que transmet una visió de les Nereides. Una fusió que enllaça les obres més clàssiques amb la creació més contemporània.

Mentre Sagunt a Escena prepara la festa d’aniversari, pots consultar tota la programació punxant en aquest enllaç!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €