El festivals de juliol que no et pots perdre [Part 2]

Juliol és el mes de la música i la festa. O el que és el mateix, és el mes dels festivals. Hi ha festivals per a tots els gustos arreu de tot el País Valencià. A continuació et deixem la segona part dels festivals de juliol que no et pots perdre.

Reggaeton Beach Festival

A Benidorm, també hi ha propostes musicals més enllà del gènere indie que satisfan diferents gustos. Per als amants de la música llatina, destaca aquest festival, un esdeveniment internacional que comptarà amb la participació d’artistes reconeguts com a Arcàngel, Myke Towers, Eladio Carrion, entre altres, si bé encara queden més artistes per confirmar. Aquest festival es durà a terme els dies 8 i 9 de juliol i oferirà no sols concerts, sinó també activitats lúdiques, incloent-hi atraccions aquàtiques i altres sorpreses que s’aniran revelant gradualment a mesura que s’acoste la data. És una oportunitat perfecta per a gaudir de la música llatina en un entorn festiu i vibrant.

 Concerts de la Pineda

Aquest festival, que es durà a terme en la Pineda del Grau de Castelló, serà un punt de trobada cultural del 20 al 22 de juliol. En la seua tercera edició, comptarà amb la participació de 15 artistes diferents que oferiran un espectacle inoblidable. Els Concerts de la Pineda tenen com a objectiu principal fer costat als grups locals, com Aina Palmer, Bandits o Ni Por Favor Ni Ostias. A més, també podrem gaudir de la música de reconeguts grups espanyols com El Drogues, Soziedad Alkoholica i Boikot. Fins i tot tindrem l’honor de comptar amb la presència de Sham 69, la llegendària banda anglesa dels anys setanta. Prepara’t per a gaudir d’una experiència única plena d’energia i bona música. Si t’apassiona el punk-rock, no pots perdre’t els.

Zevra Festival

Després de l’èxit de la seua primera edició, aquest festival torna a les platges de Cullera, al mateix recinte on se celebra el Medusa Festival, amb un nou i emocionant cartell per a enguany. Els dies 21, 22 i 23 de juliol, els assistents podran gaudir d’una gran varietat d’estils musicals i grups de renom internacional. Entre els destacats es troben Ozuna, María Becerra, Nicky Jam, Ana Mena i Quevedo, i se sumaran moltes més proposades per a un total de més de 60 artistes que se’n pujaran a l’escenari. El festival comptarà amb tres escenaris, cadascun amb gèneres musicals diferents, perquè cada assistent puga gaudir de la música que més li agrade.

Nits al Castell de Xàtiva

L’edició número 24 d’aquest esdeveniment es durà a terme enguany durant quatre caps de setmana del mes de juliol, seguint la tradició. En un entorn perfecte per a un festival d’aquesta magnitud, el majestuós castell de Xàtiva, podrem gaudir de la música de destacats artistes i grups. Entre ells es troben les talentoses Tanxugueiras de Galícia, els valencians Cèltics Curts i l’asturiana Luz Casal, qui tancarà el festival el 29 de juliol. Cal destacar que Luz Casal ja es va presentar en aquest mateix festival en 2014. A més, altres artistes com Pedro Guerra, Conchita i Judit Neddermann també formaran part d’aquesta emocionant programació musical.

Nit de Rock

Després, tindrem el plaer de gaudir de les festivitats a Pedreguer, que es duran a terme des del 7 fins al 16 de juliol. Dins d’aquestes populars festes trobarem un parell de concerts. El primer, el dia 10, serà la Nit de Rock amb les actuacions d’Apologia, Vaire i Jean Jazz. El segon concert tindrà lloc el divendres 14, amb Metall i So, on Hamlet i Soziedad Alkoholika seran els protagonistes de la nit.

El 29 de juliol, Castell de Castells acollirà també la Nit de Rock, un concert molt especial en el qual podrem gaudir del retorn als escenaris de Mo’Roots i de la música urbana característica de Colomet.

Festes de Sant Jaume

El 28 de juliol, ens traslladarem al municipi d’Ondara, on Reincidents, juntament amb Kinperkal i Vaire, oferiran un concert arrel d’aquestes festes.

Low Festival

El Low Festival és reconegut com un dels esdeveniments més destacats i populars de la ciutat, especialment dedicat a la música independent. Durant els dies 28, 29 i 30 de juliol, el festival comptarà amb la presència de bandes com a Placebo, Interpol, Vetusta Morla i Viva Suecia, entre altres, que animaran l’ambient amb la seua música. Aquest festival és una oportunitat única per a gaudir del millor de l’escena musical independent del panorama estatal. No et perdes aquesta experiència inoblidable plena de grans actuacions i emocions.

Aplec dels Ports

El festival de música de la comarca dels Ports, torna a la seua seu central a Morella enguany amb la participació d’artistes de tot el País Valencià. Aquest festival autogestionat, que és completament gratuït i obert, es durà a terme del 27 al 30 de juliol, durant tres dies en què la música ressonarà a l’interior de Castelló. Amb un cartell conformat per artistes locals i la música en valencià com a protagonista, la diversió està garantida. Auxili, Xavi Sarrià, El Diluvi, Maluks, Tesa i Pepet i Marieta, entre altres, seran els encarregats d’amenitzar cada nit del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €