4 piscines naturals de la província de Castelló

Potser no eres molt de platja i t’agrada més la muntanya, però si el que vols és donar-te un bon capbussó hauràs de recórrer a les diferents piscines naturals que pots trobar mentre fas una ruta a la muntanya. Per això, des de Tresdeu et recomanem 4 piscines naturals en les quals podràs banyar-te.

Piscines naturals de Montanejos

Probablement, aquest és un dels destins més coneguts del País Valencià. Les piscines al voltant del municipi de Montanejos tenen una temperatura constant de 25 °C i està envoltada per tota mena de vegetació. També podràs apropar-te al pantà d’Arenós, entre Montanejos i la Pobla d’Arenoso, on podràs gaudir d’una cascada vertical mentre et banyes.

El salto de la novia, Navajas

Amb més de 30 metres de caiguda, el Salto de la Novia és un espectacle que atrau moltíssima gent durant tot l’any, però no solament es tracta d’una localització imponent, ja que també podràs gaudir d’un refrescant bany que et deixarà com nou.

La Font de Sant Pere

Si vols viure la part més natural de la província de Castelló, has d’anar a la Tinença de Benifassà. Aquestes terres pràcticament verges disposen de diversos espais on podràs banyar-te. La Font de Sant Pere, específicament, forma part del riu Sénia i és un dels enclavaments més bonics de la zona.

El Pou Negre

Aquesta és una de les piscines naturals menys conegudes de tota Castelló. La zona de bany s’ha creat de manera completament natural per l’erosió de l’aigua en les roques i la pots trobar al mig de la Serra d’Espadà. Amb més de tres metres de profunditat solament podem recomanar-la als nadadors experimentats.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €