Tot el cartell de la nova edició del Festivern

Ahir, després de molta espera, es va publicar el cartell de la que serà l’edició d’enguany del Festivern. El festival de les Comarques Centrals que, com tots els anys, se celebrarà el 29, 30 i 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna, arriba amb una gran varietat d’artistes per a tancar l’any entre concerts.

Aquesta divuitena edició vindrà amb dues novetats que agradaran als assistents. Per una part, el grup de la Safor, Zoo, tornarà al festival amb un concert doble. Per una banda, el concert tradicional dins de la carpa del Festivern i, per altra, en una sessió matutina preparada per als més menuts, en la que serà la primera edició del Festivernet.

L’altre esdeveniment destacat en aquesta edició del Festivern és la gravació en directe del concert d’Smoking Souls, l’última de la seua gira Flors i Finals i que donarà pas a una aturada temporal del grup. A més, es podrà gaudir dels concerts de Stay Homas, Ciudad Jara, Julieta o FigaFlawas, que s’estrenen al festival de Cap d’Any més antic de tot el país. A més, concerts com els de Tremenda Jauría, Auxili, Buhos o Los de Marras tampoc faltaran en l’edició d’enguany.

Com ja és habitual, a més dels concerts, el Festivern també oferirà una zona d’acampada, campionats esportius, concursos i moltes més activitats paral·leles durant els dies del festival que tindrà la cloenda la nit de Cap d’Any.

Les entrades del festival estaran disponibles a partir del dijous 26 d’octubre a través del següent enllaç, així que si vols fer-te amb les teues, no dubtes a estar atent a les xarxes socials.

Tot el cartell de la nova edició del Festivern

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €