Festimontverd, un festival per la natura

Ja arriba la segona edició del Festimontverd, un festival autogestionat que naix a Pego, la Marina Alta, amb l’objectiu de recollir fons per a poder dur a terme actuacions que hagen de veure amb la recuperació, conservació i prevenció del patrimoni natural que va ser afectat per l’incendi de l’estiu de 2022.

Enguany, el festival tindrà lloc a l’Espai veïnal de Pego, el pròxim 21 d’octubre a les 20.00 h. Aquesta jornada pretén ser una demostració de l’estima al territori mitjançant la solidaritat en aquest acte que no solament serà festiu, sinó també, reivindicatiu.

Al Festimontverd podreu trobar tota mena d’activitats, des d’obres audiovisuals fins actuacions musicals, a més de menjar i begudes a preu popular, tot per a poder recaptar fons que faciliten la dinamització de la conservació de tota la natura que envolta tota la Vall d’Ebo.

Pel que fa als concerts en directe, se’n pujaran a l’escenari grups com Blat, Ferreteria Rosario, El Diluvi, que està previst que faça una aturada temporal i Kin Percal. Una gran varietat d’estils musicals que s’uniran per la mateixa causa en un concert multitudinari per la preservació del medi ambient.

Si vols fer-te amb les teues entrades pots entrar dins del següent web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €