NÒDUL, el primer festival de la Vall del Xúquer

La setmana que ve començarà la programació de NÒDUL, el primer festival que se celebrarà a la Vall del Xúquer, una oportunitat perfecta per a gaudir de cultura i patrimoni en aquesta històrica vall ubicada dins de la Ribera Alta, València.

NÒDUL és un festival que es desmarca per ser innovador i col·laboratiu, pretenent ser un esdeveniment que pose en valor la riquesa del territori. Dins del seu cartell trobarem, no a soles música, sinó també arts escèniques, actuant com un projecte que vol dinamitzar culturalment la manera en la qual es concep la cultura.

El festival durarà des del pròxim dia 11 d’octubre fins el 15 del mateix mes i tindrà com a ubicacions els pobles d’Alcàntera del Xúquer, Antella, Beneixida, Cotes, Càrcer, Gavarda, Sellent i Sumacàrcer com a demostració de la vertebració de la cultura entre els diferents municipis de tota la Vall del Xúquer.

Dins de la programació podrem trobar, Ginestà, el grup format pels germans Serrasolas que farà una parada ara al final de la seua gira; Marala, el trio que ha reinventat la música d’arrel presentarà el seu disc Jota de Morir. També el duet Maestro Espada tocaran per primera vegada a les comarques valencianes i les gallegues Caldo i les càntabres Casapalma no faltaran tampoc a la cita.

Dins de NÒDUL també podrem trobar espais dedicats als més menuts de la casa amb espectacles de Dani Miquel, La Troupe Malabo i Xampatito Pato. Per altra banda, Noelia Llorens “Titana” juntament amb Isabel Villanueva i Lixsania Fernández ens donaran un tast de música tradicional. Pel que fa a les actuacions teatrals, aquestes vindran de la mà de Versonautas,Leamŏk i Cia. Kiko López.

Per últim, Elena Játiva, Esther, L’Home Brut, grup propi de la zona i Faixa Cru arriben com a les propostes joves valencianes i emergents per a tancar aquesta primera edició de NÒDUL.

Si vols fer-te amb les teues entrades, pots accedir al web del festival a través del següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €